Nemzetek Ligája

1.50-es biztonsági tippre megyünk a horvát-spanyol csúcsmeccsen

megosztom

A Nemzetek Ligája 'A' divíziójában a vb-ezüstérmesnek kötelező lenne a győzelem, de erre aligha van reális esélye.

A csütörtöki játéknap legnagyobb összecsapása a Horvátország-Spanyolország, amelyet zágrábi gyepen játszanak este 20:45-től.

1x2      
Horvátország Döntetlen Spanyolország
3.80 3.40 2.15

A csoport végeredménye nyitott maradt, köszönhetően az angolok szenzációs 3-2-es idegenbeli győzelmének. Sevillában a Háromoroszlánosok nagyon meglepték a hazaiakat és a félidőben már 3-0-ra vezettek, el is döntve a mérkőzést. Bár ez kisebb aggodalomra adhat okot a Luis Enrique irányította brigád szurkolóinak, az azonban, hogy a vb-ezüstérmesen 6-0-ra gázoltak át, komoly fegyverténynek számít. A La Roja ezúttal ugyan nem számíthat ilyen diadalmenetre, de természetesen favoritja az összecsapásnak.

Enrique a keddi sajtótájékoztatón elmondta, hogy nem készülnek olyan simázásra, mint az elchei odavágón, de mindenképpen győzni szeretnének, és a három pontért utaznak Horvátországba.

Támadni próbálunk majd és mindenáron győzni. Kielemeztük az angolok elleni hibákat és várom, hogy újra lássam a játékosaimat akció közben.

 

Spanyolország#esp-spain#5

A spanyol taktikus az U21-ből behívta az alábbi fiatal tehetségeket: Unai Simón, Pape Cheikh, Pedraza, Oyarzabal, Mayoral, Fabián, Dani Olmo. Velük kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy a vb-kudarc után egyértelműen a fiatalokra kell építeni és a jövő nagy megmérettetéseire készülni. A kezdő ettől függetlenül a rutinosabb játékosokból fog állni a várhatóan 4-3-3-as hadrendben.

[2710707] 2018-11-15 20:45:00 Horvátország - Spanyolországx

A horvátok jelenleg a csoport utolsó helyét foglalják el három ponttal lemaradva Anglia mögött, akikkel majd az utolsó meccsüket játsszák. Ahhoz, hogy ne zuhanjanak alá, minimum egy pontot kéne szállítaniuk csütörtökön és akkor a vasárnap ki-ki párharc következhet a Southgate-legénység ellen.

Zlatko Dalic ezúttal számíthat a visszatérő Brozovic-Kalinic-Vrsaljko szolgálataira és jelenleg  minden kulcsembere bevethető. Csatárposzton a Frankfurt büszkesége, Ante Rebic kaphat lehetőséget. Bár a keret rendben van, mégis a világbajnoki eufória hamar elszállt, vagy csak ráültek a babérokra, de az orosz torna óta nem igen találják akkori önmagukat.

Horvátország#cro-croatia#5

A spanyolok bő két éve, a 2016-os Eb óta nem kaptak ki zsinórban kétszer és annak ellenére, hogy most nagyobb ellenállásra van kilátás, mint az odavágón, újfent szállíthatják a győzelmet. Taktikailag, tudás- és keretügyileg is a horvátok felett állnak, így az alábbi tippet küldjük játékba.

 

  • Spanyolország DNB @1.50    

 

[2710707] 2018-11-15 20:45:00 Horvátország - Spanyolországx;
megosztom