Aranylabda

Minket igazol az oddsváltozás - a vb-hősök tényleg letaszíthatják Messit és Ronaldót

megosztom

Már korábban is megírtuk, hogy Modric nyeretésében lehet az érték - íme a közeledő gálára kiszabott friss szorzók.

Mint az köztudott, 2007 volt az utolsó év, amikor a legnagyobb egyéni futball elismerést, a Ballon d'Ort nem Cristiano Ronaldo vagy Messi nyerte. Akkor az AC Milan brazil spílere, Kaka zsebelte be a trófeát, ám az azóta eltelt 10 évben az imént említett két korszakos zsenit meg sem tudták közelíteni a többiek.

Az idén december 3-án kiosztásra kerülő díj azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy szűzkézbe kerülhet. A Radio France Internationale jól informált újságírója szivárogtatta ki ugyanis az infót, 

miszerint a szavazatok több mint 50 százalékos feldolgozottságánál a versenyt Modric vezeti, őt pedig Varane és Mbappé követi.

A tény, hogy Messi és Ronaldo is távol került a hatodik Aranylabdától főleg a világbajnoki szereplésnek köszönhető, hiszen az jellemzően döntően befolyásolja a szobor sorsát. Modric ellenben szinte minden egyéni elismerést besöpört idén és ahogy azt már korábban mi is megírtuk, nyeretésében akad érték bőven.

 Bet365 kapcsolódó piacán volt változás bőven az utóbbi bő egy hónapban és egyre inkább úgy tűnik, hogy a Real Madrid horvát sztárja lesz, aki megtöri a két élő legenda hegemóniáját.

Ki nyeri az Aranylabdát?    
név odds - október 10. odds - november 13.
Luka Modric 1.53 1.40
Raphael Varane 15.00 7.00
Cristiano Ronaldo 3.25 7.00
Kylian Mbappé 10.00 11.00
Antoine Griezmann 15.00 9.00
Lionel Messi 13.00 34.00

 

Szerintetek kire érdemes fogadni?
megosztom