Magyar foci

Jó eséllyel duplázhatunk Szalaival - gólszerzős fogadások a magyar-észtre

megosztom

Csütörtökön az észtek ellen nagyon szeretnénk nyerni, de ahhoz gólt vagy gólokat kell szerezni. A keret összetételéből adódóan olyan sokan azért nem pályáznak a góllövésre.

Ki, ha nem Szalai?

A magyar válogatott számára már elúszott a továbbjutás lehetősége a Nemzetek Ligájában, de a kiesés elkerüléséért ellenben még kaparnunk kell. Az észtek elleni hazai találkozón természetesen a mieink a favoritok, de hogy miért nem annyira egyszerű a helyzetünk, arról ebben a cikkben próbáltunk értekezni.

Mostani posztunkban annak néztünk utána, hogyan tudunk profitálni az esetleges főszereplőkből. A bet365 gólszerzős piacait böngészve azért találtunk érdekességeket, hiszen például elég előkelő helyen szerepel ezen a listán Sallai Roland, aki sérülés miatt nem lesz ott a pályán. Szintén kedvező számot kapott a visszatérő Dzsudzsák Balázs, aki viszont nem biztos, hogy kezdő lesz, mint ahogy Varga Roland, Böde Dániel duóból sem tippelnénk mindenkit a legelejétől a pályára és akkor ott van a legfrissebb hiányzó, Ugrai Roland is, aki az oddsok alapján a második legnagyobb magyar favorit.

 

 

Így viszont teljesen egyértelmű, hogy Szalai Ádám lehet a nyerőember. A Hoffenheim támadója jó fizikai állapotban van, az Augsburg elleni meccset végig játszotta a hétvégén, az észtek elleni odavágón pedig duplázni tudott.

Szalairól Marco Rossi nagyon elismerően nyilatkozott nemrég, így semmi előjelét nem látjuk annak, hogy ne az ő nevével végződjön a magyar kezdőcsapat.

Hazai pályán és gyengébb képességű ellenfél vár a mieinkre, márpedig ezeken a találkozókon Szalai többnyire gólveszélyesen játszik (Lettország, Andorra és Kazahsztán ellen is gólt szerzett), így a 2.10-es szorzó megérhet némi aprót.

Gólszerzők    
Szalai Ádám 2.10
Böde Dániel 2.50
Dzsudzsák Balázs 2.75
Ugrai Roland 2.75
Varga Roland 2.75
Sallai Roland 2.87
Filip Holander 3.10
Holam Dávid 4.00
Nagy Dominik 4.00
Kovács István 4.00
Kleinheisler László 5.00

 

Szerinted mire érdemes fogadni a magyar-észten?x;
[2710741] 2018-11-15 20:45:00 Magyarország - Észtországx;
megosztom