Kézilabda

Ilyet még nem láttunk a Veszprémtől

megosztom

És az megvan, hogy a Szeged már a negyedik legesélyesebb a BL-győzelmet illetően? Oddsmustra.

Davis mesterrel eddig kritikán alul szerepel a Veszprém. - Fotó: Facebook

Még a szezon felénél sem járunk, a veszprémi férfi kézilabdacsapat pedig minden várakozást alulmúl, annyira nem megy Nagy Lászlóéknak. A bakonyi gárda 14 tétmérkőzést követően már hat (!) vereséget számlál a most futó idényben - négyet a Bajnokok Ligájában, kettőt az NB I-ben -, ami mindössze eggyel (!) kevesebb annál, amit tavaly összesen elszenvedett.

A Veszprém idei vereségei
Mérkőzés Eredmény     záróoddsai
Barcelona-Veszprém 31-28 1.57
Veszprém-Vardar 25-27 6.00
Tatabánya-Veszprém 26-24 6.50
Veszprém-Szeged 27-32 2.45
Veszprém-Löwen 28-29 3.00
Kristianstad-Veszprém 32-29 5.50

A Veszprémnél idén már a harmadik edző ül a kispadon, David Davis pedig próbálja megreformálni a csapatot és a játékszisztémát, ám ehhez rengeteg idő kell. Nagy kérdés, hogy mikor fogy el a tulajdonosok türelme Davisszal kapcsolatosan, hiszen Ljubomir Vranjest két vereséget követően állították fel a kispadról - Gulyás István ideiglenes mester behúzta a breszti meccset a csapattal -, viszont a jelenlegi spanyol tréner hat tétmeccséből négyet is elbukott.

Persze, ha Davisnak sikerül összekovácsolnia a gárdát, akkor a bakonyi alakulat bármire képes lehet, mivel még mindig bivalyerős kerettel bír. Ne felejtsük el azt sem, hogy nagyjából napra pontosan egy éve a Szeged is mekkora gödörben volt - döntetlen a Gyöngyössel és a Budakalásszal, vereség a Tatabánya ellen az NB I-ben, a BL-ben pedig a Kristianstadtal és a Wisla Plockkal szemben maradt alul a csapat -, azonban a januári, horvátországi Európa-bajnokság alatti Juan Carlos Pastor úgy összerakta együttesét, hogy végül megnyerte a magyar bajnokságot.

A nyári alapozásból, illetve átigazolásokból pedig úgy jött ki a Pick, hogy idén az NB I-ben százszázalékos - fentebb látható, hogy Veszprémben is nyerni tudott a Szeged -, míg a Bajnokok Ligájában hat sikere mellett mindössze egy vereséget számlál, a PSG után a Barcelonával egyetemben a legjobb mutatóval rendelkezik a BL-ben.

Mindezeknek köszönhetően pedig a szegedi csapat az egyik esélyessé lépett elő a BL-ben, amit nyáron még nagyon nem vártak a bukmékerek, hiszen akkor csak a nyolcadik favoritnak számított a legrangosabb európai kupasorozatban.

Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?    
Csapat Odds
PSG 2.75
Barcelona 3.20
Löwen 10.00
Szeged 11.00
Veszprém 11.00
Kielce 11.00
Mit gondoltok van esélye a Szegednek megnyerni a Bajnokok Ligáját?

 

 

 

 

bet365
megosztom