Nemzetek Ligája

Ezt várjuk mi - tippek a Magyarország - Észtország meccsre

megosztom

Győzelemre készül a magyar válogatott Észtország ellen a Nemzetek Ligája soron következő fordulójában.

mr.blonde

Nem igazán tudom momentán ezt a meccset hova tenni. Nem kérdés, hogy nekünk kéne, hogy álljon a zászló, de elég sok zavaró tényező is közbeszólhat. A hiányzók listája, Rossi eltiltása, a tét nélküliség és a félház szerintem nem tartoznak a pozitív előjelek közé.

Viszont ha már a hiányzókat emlegettem, Ugrai és Sallai nélkül szerintem Szalai Ádám góljára különösen jó esély mutatkozik . Egyrészt a robosztus testalkatát használni fogjuk az észtek ellen, felíveléseknél, beadásoknál és pontrúgásoknál főszereplő lehet a támadó, de a helyzeteket is leginkább rá játsszuk majd ki, hiszen befejező csatár nem sok van a keretben.

Szalai az odavágón kettőt is vállalt, szerintem - ha tudunk gólt szerezni - Budapesten is szerezhet egyet, a duplázós szorzó szerintem megérhet egy próbát.

 

  • Tipp: Szalai gólt szerez@2.10    
bet365

varin

Amikor először megnéztem a mérkőzés oddsait, már biztosan tudtam, mi lesz a tippem és ez azóta sem változott fikarcnyit sem. Az észtek úgy utazhatnak Budapestre, hogy nem csak vesztenivalójuk nincsen, de önbizalomtól duzzadva, bátran támadhatnak az ellen a magyar válogatott ellen, amelynek sikerült három gólt lőniük nem is olyan régen.

Ami minket illet, a becsület leginkább a tét és a vereség elkerülése, bár arra azért nem látok komoly esélyt, hogy tud nyerni a balti állam csapata a Groupama Arénában. Viszont a csapatnak aligha lesz hasznára Rossi eltiltása és Fiola is hiányozni fog a védelemből.

A logikám egyszerű: nem hiszem, hogy megússzuk kapott gól nélkül, viszont szégyen lenne, ha nem nyernénk. Ennek tükrében 2-1 vagy 3-1 a végeredmény, amit várok, de az óvatosabbak maradhatnak egy észt gólnál @2.17-ért is.

Tipp: Magyarország nyer és BTS @ 4.00   

gb1

Az UEFA szeptemberben indult új sorozatának indulásakor nem gondoltam volna, hogy két fordulóval a csoportkör vége előtt nemhogy a továbbjutásra nem lesz esélyünk, de a bennmaradásért kell küzdenünk. Nem mintha akkor olyan rózsás lett volna a helyzet, de verhető ellenfeleket kaptunk, na de ezen már fölösleges keseregni.

Az észtektől nyilván idegenben is három pontot kellett volna elhoznunk, hiszen egyrészt a kvartett leggyengébb válogatottjáról beszélünk, másrészt azelőtt három sima 1-0-s zakóba futottak úgy, hogy támadásban enyhén szólva nem brillírozott a gárda. Ehhez képest a mi megerősített védelmünknek vágtak hármat és mivel eddig négyből egyszer sem úsztuk meg kapott gól nélkül, így a ’mindkét csapat lő gólt’ opcióra szabott 2.50 több értéket tartogathat, mint az 1.40-es hazai. Mindemelett úgy gondolom, hogy Rossi fiai végre újabb siker kapujában állhatnak, de egy esetleges blamát a pakliban tartva én nem egészítem ki tippem a mieink győzelmével.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @ 2.50    

Tomihmv

Az eddigi gyenge teljesítménynek köszönhetően nem a továbbjutás, hanem a kiesés elkerülése a tét a csütörtöki találkozón. Ha nem kapunk ki, akkor egyeneságon biztosan nem eshetünk ki, maximum, ha mi zárunk a legrosszabb harmadikként a C liga összes csoportját figyelembe véve, de ezzel még ne kalkuláljunk, mert ez az egyenlet még több ismeretlent is tartalmaz.

Visszatér Dzsudzsák, aki bizonyítani akar, de a csapatnak is bizonyítania kell, köszönhetően az eddigi gyenge produkciónak, így varinnal azonos véleményen vagyok, avagy óriási szégyen lenne, ha nem nyernénk a jelenlegi észt válogatott ellen itthon.

Ha kijön a felek közti tudásbeli különbség, akkor akár több gólt is közé rakhatnak Rossi fiai, de maradtok az óvatosabb tippnél, vagyis egygólos magyar siker esetén a feltett tétem visszajárna.

Tipp: Magyarország -1 (ázsiai hendikep) @ 1.65    


Ti mire fogadnátok a Magyarország - Észtország meccsen?

Szerinted mire érdemes fogadni a magyar-észten?x;

 

[2710741] 2018-11-15 20:45:00 Magyarország - Észtországx;

 

megosztom