Tippjáték

Hány pontot szerzünk az utolsó két Nemzetek Ligája meccsünkön? Tippelj és nyerj!

megosztom

Rossi meglehetősen optimista módon hat egységet vár a csapattól a soron következő két válogatott találkozónkon. Tippeld meg, mennyi jön össze és garantáltan nyerhetsz!

Csütörtökön Észtország, vasárnap pedig Finnország nemzeti csapatát látjuk vendégül a Groupama Arénában. A Nemzetek Ligája csoportunk utolsó két meccsén kötelező lenne a győzelem, ám aligha vár sétagalopp fiainkra.

Nem könnyíti a helyzetet az sem, hogy a csütörtöki összecsapáson Marco Rossi nem ülhet le a kispadra, ugyanis az UEFA elmarasztalta a Görögországban bírók irányába mutatott sportszerűtlen viselkedése miatt.

A körülményekkel és előzetes infókkal természetesen külön cikkekben is foglalkozunk, most azonban újra eljött a játék ideje! Legújabb tippelős vetélkedésünkön ráadásul ha helyes választ adsz meg, és teljesíted az alábbi részvételi feltételeket, akkor garantáltan nyeremény ütheti a markod.

Az első helyezett ezúttal egy magyar válogatott mezzel gazdagodik, míg a többi kvalifikációs feltételeket teljesítő nyertes 1 hónapos Logibet-előfizetésben részesül!

Játékra fel:

Tippeld meg az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével, hogy összesítve hány pontot szerez a magyar válogatott Észtország és Finnország ellen.

 

20181113165724

A kvalifikációhoz nem kell mást tenned, mint helyesen tippelni és teljesíteni az alábbi feltételeket!
 

2018 november 18. 23:59-ig

 • ha még nincs számlád, regisztrálj a    -re!
   
 • Fizess be a   -számládra!
   
 • Küldd el nekünk    -azonosítódat az alábbi formon!
   
 • Miután befizettél, jelezd azt felénk az alábbi 'Már be is fizettem a számlámra' üzenet bepipálásával!
   
 • a bet365-re korábban regisztrált felhasználóink is kvalifikálhatnak a nyereményre, amennyiben elküldik az azonosítójukat, és be is fizettek számlájukra!
23
A játék menete és részvételi feltételei

Tippeld meg, hogy hány pontot szerzünk az Észtország és Finnország elleni Nemzetek Ligája meccseken összesítve.

Tippedet az észtek elleni mérkőzés kezdőrúgásáig (november 15. 20:45) adhatod meg. 

 
Az a felhasználó GARANTÁLTAN nyer, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett eltalálja pontosan, hogy összesítve hány pontot gyűjtünk a hátralévő két Nemzetek Ligája meccsen. (két vereség esetén 0 pont, két győzelem esetén 6 pont stb.)
 

Amennyiben többen is eltalálják, hogy pontosan hány pontot gyűjtünk a két meccsen és többen is kvalifikáltak a nyereményre, akkor a kvalifikációs feltételeket maradéktalanul teljesítő felhasználók mind nyereményben részesülnek. Az első díjat, azaz a válogatott mezt azonban a TIPPJÉT IDŐBEN LEGKORÁBBAN FELADÓ felhasználó kapja! A többi kvalifikált nyertesünk 1 hónapos Logibet-előfizetésben részesülnek.

 
Ahhoz, hogy jogosult lehess a nyereményre, rendelkezned kell     -számlával, amelyre 2018. november 18. 23:59-ig legalább egyszer befizettél, az azonosítódat pedig beküldted a cikkben található form segítségével. 
 
Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.
bet365
megosztom