Sportfogadás

Ők lehetnek a jövő nagy tippmesterei!

Időről időre igyekszünk bemutatni néhány olyan tippmestert, akikre fényes jövő várhat a Logibeten.

Mint azt már megszokhattátok, a Hathárom oldalán kiemelt figyelemmel kísérjük partneroldalunk, a Logibet legjobb tippmestereit. A masterek és seniorok kiemelkedő teljesítményéről sok ódát zengtünk korábban, de illik olykor megénekelni a fiatal tehetségeket is, akikből a jövő kiemelkedő tipsterei lehetnek. Lássuk, kik ők!

Mindig örülünk annak, ha valaki már az alacsonyabb szinteken szeretné megmutatni tehetségét és elszántságát, erre pedig az egyik legjobb példa talán Roleey. A junior tippmester amellett, hogy remek eredményekkel bír (286 tipp, +104.52 egység, 7.07% ROI), rendkívül igényes indoklásokat is ír tippjeihez, ami nagyon sok fizető elvárása is. Az elsősorban NBA-vel hódító tipster nem sajnálja a karaktereket és például ilyen hosszan indokolja tippjeit.

Iratkozz fel minden tippmesterre mindössze 19 euróért havonta!

Elszántságból nincs hiány vapikánál sem, aki ugyan még csak newbie, de ha így folytatja a tippelést, ez csak ideiglenes állapot. A tipstert egyelőre köti a szint tipplimitjének korláta, ám érdemes meglátogatni fórumtopicját is, hiszen a felhasználók magas szintű kiszolgálása érdekében itt is folyamatosan közzé teszi tippjeit. Reméljük, hamarosan őt is a rookie-k között tudhatjuk majd, és akkor már széles körben bizonyíthatja tudását.

Az immáron igen népes seniorcsapat egyik legújabb tagja napi2tutitipp, aki szerencsére napi kettőnél több "tuti" tippel lát el bennünket. Az NFL-fanatikus tippmester elsősorban kedvenc sportágában, az amerikaifutballban hódít és az elmúlt másfél hónapot brutális eredménnyel hozta le.

Napi2tutitipp október eleje óta 219 tippből +195.67 egységet nyert, ami szenzációs, 13.77%-os ROI-nak felel meg.

Érdemes lesz tehát odafigyelni a senior tippmesterre, hiszen nagyon elkapta a fonalat, ráadásul okosan használja ki azt az új szabályt, mely szerint egy meccsre akár több tippet is publikálhat, így az NFL-tippjeivel vaskos profitra tehetünk szert.

Amint az tehát kitűnően látszik, feltörekvő tehetségekből és új tipsterekből nincs hiány, a Logibeten jelenleg soha nem látott mennyiségű, 168 aktív tippmester van, akikből 44 tipster tippjei megvehetőek. A mennyiség mellé pedig úgy tűnik, magas minőség is társul, hiszen arra sem emlékszünk, hogy volt valaha a 3 master mellett 11 senior tippmester a rendszerben.

És hogy mi a közös pont a Logibet tipstereiben? Az, hogy egyetlen 19 eurós előfizetés áráért mindegyik tippmester tippjeit megkaphatod egy hónapig.

Érdemes tehát csatlakozni a Logibet rendszeréhez, hiszen a masterek és seniorok remek teljesítménye mellett a fiatal tehetségek is megérdemlik a bizalmat.

Csatlakozz és kezdj hozzá a kaszáláshoz!