La Liga

Nagyot lehet kaszálni a magára találó Real Madriddal

  • ivan
megosztom

Hivatalossá vált, hogy Santiago Solari dirigálja a szezon végéig a Real Madridot. Az argentinnal egyelőre hibátlan a királyi gárda, amely már a bajnokságban is újra játékba szállt.

A Barcelonában elszenvedett történelmi 5-1-es zakót követően új időszámítás kezdődött Madridban, a távozó Julen Lopetegui helyére a klub egykori játékosa, Santiago Solari került. A madridi utánpótlásban tevékenykedő fiatal szakembernek sikerült felráznia a társaságot, amely sorozatban négy győzelmet számlál, a négy meccsen szerzett 15 gól pedig elég jó bizonyítvány.

Solari vezetésével magára talált a Real Madrid?

Solari érdemeit csak növeli, hogy a csapat hemzseg a sérültektől, különösen a védelem foghíjas az elmúlt hetekben, de mivel a támadójáték újra hatékony, ezt a problémát áthidalja a gárda.

A La Ligában sikerült az elmúlt két fordulóban hozni a kötelezőt és hat pontot gyűjtött a Real, ez pedig az élcsapatok botladozásainak köszönhetően elég sok mindenre elég volt. A Barcelona, a Sevilla és az Atlético Madrid is vesztett pontokat az elmúlt hetekben, így a Real Madrid a radar alatt szépen felkúszott a tabellán. A hatodik helyezésből ez talán még túlzó kijelentés lenne, de ha megnézzük, a listavezető Barca már csak négy pontra van a blancóktól.

Vagyis újra nyílt a bajnokság, a Real Madrid pedig ismét harca szállt az aranyért. A fogadóirodákat is cselekvésre sarkallta a madridi zárkózás, azonban még mindig busás haszonnal kecsegtet a madridi aranyérem.

Jelenleg a Barcelona végső sikerére mutatkozik a legnagyobb sansz (@1.44), de az erőrangsor második helyén már a Real Madrid áll (@5.00).

Ez az ötszörös szorzó elég kecsegtető nagyság, hiszen nagyon a bajnokság elején járunk még - 26 kör van még hátra - a Barcelona pedig nem tűnik idén olyan meggyőzőnek. A katalánok a meccseik közel felét nem tudták megnyerni, a bajnokságban bekapott 18 gól pedig a sebezhetőségük jele is egyben, ráadásul a kulcsemberek körében folyamatosak a sérülések (Messi,  Umtiti, Coutinho).

Fogadj a Real Madrid bajnoki címére a bet365-nél és markold fel a 15 000 HUF kezdőbónuszt! Regisztráció itt!

A válogatott meccsek miatt most két hét szünet állt be a spanyol ligában, de két hét múlva nem akármilyen rangadóval folytatódik a harc, hiszen Atlético Madrid - Barcelona csúcsmeccset rendeznek a Metropolitanóban.

Azon a meccsen nem vehető 100 százalékra a katalán három pont, márpedig a Real Madridra az Eibar ellen simán hozható meccs áll, vagyis a két gigász közötti négy pont különbség akár már a következő forduló után leapadhat. Abban az esetben pedig a Real Madrid ötszörös szorzója is elillan...

270042
[2844701] 2018-11-24 13:00:00 Eibar - Real Madridx;
megosztom