Tipp

Nagyon erős gólszerzős tippünk van csütörtökre - Shrekre fogadunk!

  • varin
megosztom

Wazza visszavonul, az odds azonban mégis szenzációs arra, hogy betalál az amcsiknak.

Végleg leteszi a lantot az öreg "Wazza", vagyis utolsó válogatott mérkőzését játssza csütörtökön este az angol nemzeti tizenegyben Wayne Rooney. A legendás csúcstartó utolsó fellépésére több, mint 60 ezer embert várnak a Wembley-be és minden valószínűség szerint szenzációs hangulat lesz.

A Jelenleg a D.C. Unitedben levezető 33 éves zseni 119 fellépése alatt 53 gólt szerzett a háromoroszlános csapatban, ám tétmeccsen a világbajnoki selejtezőket követően már nem jutott szóhoz, szinte napra pontosan két évvel ezelőtt volt utoljára válogatott.

Fotó: goal.com

Gareth Southgate azonban nevezte a csütörtöki, Egyesült Államok elleni mérkőzésre, ráadásul Rooney mellett a keretben kevés a rutinos támadó, hiszen Jamie Vardy és Danny Welbeck is kihagyja a találkozót.

A tipp megfogadására mindenképpen az Unibetet ajánlom, ugyanis ha Rooney mégsem kezdene, a feltett tétünket visszakapjuk.

Abban tehát biztosak lehetünk, hogy a játékostársak mindent megtesznek majd, hogy Rooney méltóképpen búcsúzzon a fehér színű trikótól, így kétségünk se legyen felőle, hogyha például büntetőt kap a csapat, azt "Wazza" lövi majd.

Az     által kínált 2.20-as szorzó rendkívül baráti, hiszen amennyiben Rooney nem kezd, a tétünk automatikusan visszajár, ebben az esetben viszont érdemes lesz az élő piacokat bújni, hiszen ha például Wayne a félidőben áll be, még sokkal jobb szorzót kaphatunk arra, hogy betalál Brad Guzan hálójába.

Ha pedig most regisztrálsz az    -re, 20 ezer forintos üdvözlő bónuszt is kaphatsz a fogadóirodától!

Anglia-USA
hatharom.com
Wayne Rooney gólt szerez
Unibet @2.20
unibet
megosztom