Olasz foci

Kitart-e a Milan mázliszériája a csúcsrangadóra is?

  • varin
megosztom

A Juventus bajnoki címe nem forog veszélyben, Milánóban viszont megcélozták a negyedik helyet.

1x2     
AC Milan Döntetlen Juventus
4.75 3.75 1.72

Impozáns formában fogadja hazai pályán a Milan a leendő bajnok Juventus együttesét. A hazaiak négy veretlen mérkőzés után, eléggé felhevült állapotban látják vendégül a hét közben sokkot kapott Zebrákat. Az esélyek persze így is egyoldalúak.

Optimizmusra persze bőségesen van ok a hazai oldalon, hiszen Gattuso fiai négy olyan meccsen vannak túl, ahol 4-5 pont helyett végül 10 ütötte a markukat, köszönhetően annak, hogy hosszabbításban sem estek össze, illetve annak, hogy hátrányból is tudtak fordítani. Több kérdőjeles elem van ugyan Gatta csapatában, ám a tréner optimista és úgy véli, nincs igazán vesztenivalójuk.

[2846957] 2018-11-11 20:30:00 AC Milan - Juventusx

"Több hiányzónk is lesz ugyan, de kár különösebben aggódnunk a mérkőzés miatt. Hatalmas meccs lesz Európa talán legerősebb csapata ellen, de természetesen a tervünk most is az, hogy pontokat szerezzünk. 

Remek védői vannak az ellenfelünknek, de nekünk is itt van például Romagnoli, aki kiérdemelte a csapatkapitányi karszalagot. Egyre jobb és jobb lesz, egy igazi bajnok születik majd meg személyében" - nyilatkozta Gattuso.

Fotó: acmilan.com

Ami a hiányzókat illeti, a hazai csapatnál Strinic, Caldara, Calabria, Biglia, Musacchio és Bonaventura biztos nem játszanak, Higuaín és Calhanoglu pedig kérdéses, míg a vendégeknél a támadósorban lehetnek hiányzók, mégpedig Bernardeschi és Douglas Costa személyében. Ez azt jelenti, hogy a vendégek 4-3-3-jában valószínűleg Dybala és CR7 társa Mandzukic lesz, aki a Manchester United ellen csak perceket kapott a hétközi, balul sikerült BL-meccsen.

[2846957] 2018-11-11 20:30:00 AC Milan - Juventusx;10

Feszült hangulat és paprikás légkör várható, már csak Higuaín és Bonucci személyei miatt is, ráadásul Paolo Mazzoleni sem az a fukar típus, ha lapokról van szó. Idén például 14 bajnokin 3 pirosat is kiosztott már és akadnak 5, de akár 8 lapos találkozói is. Érdekesség egyébként, hogy a Torinóba visszatérő korábbi Milan-cséká lehet, hogy nem lesz ott a kezdőben, torinói pletykák ugyanis azt rebesgetik, éppen az ellenséges hangulat miatt nem Bonucci, hanem Benatia kezd majd a védelemben.

Mindezeket figyelembe véve mi a lapokban látjuk az értéket, ha pedig kicsit színesíteni akarjuk a palettánkat és kezdő lesz, akkor benevezhetünk egy Bonucci-sárgára is 3-szoros oddsért az    -en. 

hatharom.com
4.5 lap felett
Unibet @2.08
[2846957] 2018-11-11 20:30:00 AC Milan - Juventusx;
270192
megosztom