Kézilabda BL

Íme, tippjeink a Fradi és a Szeged rangadójára

megosztom

Az FTC a CSM Bukarestet fogadja, míg a Szeged a Skjern otthonába látogat a kézilabda a BL-ben vasárnap.

A Fradi akár meglepetést is okozhat vasárnap. - Fotó: Facebook

FTC-CSM Bukarest
Tipp: FTC +3,5
Odds: 1.25 @ bet365

A Fradi jó formában van, pár nap leforgása alatt lenyomta a Bietingheim együttesét a BL-ben, majd Siófokon nyert komoly rangadót. Elek Gábor lányai egy kivételével valamennyi meccsüket behúzták idén, az az egy épp a románok ellen volt.

Azonban azon vereség óta nagyot fordult a világ, hiszen a CSM veszített a román bajnokságban hazai pályán (!), majd kikapott a Bietingheim együttesétől (!) a BL-ben. Ezt követően edzőt váltott a csapat, Magnus Johansson helyét Dragan Djukics vette át, azonban a szerb edzővel sem változott sok minden, sőt a bukaresti csapat múlt vasárnap hazai pályán 5 góllal (!) kapott ki a Kristiansand együttesétől a BL-ben. A hétközi bajnokin pedig ismét szenvedett a CSM, Djukics mester több játékosát is nyíltan kritizálta egy időkérésnél.

Mindezek mellett a teher egyértelműen a vendégeken lesz, akiknek ujjgyakorlat kellett volna legyen, hogy hat győzelemmel abszolválják a csoportkört, most pedig még a továbbjutásuk is kérdésessé vált. Ez pedig a Fradi malmára hajtja a vizet, a hazai pálya előnyéről, a sokkal egységesebb csapatjátékról nem is beszélve. Ezek miatt, illetve abból kiindulva, hogy a norvég és a német alakulatnak is sikerült legyőznie a CSM-et, úgy véljük a Fradinak is bőven van erre esélye, így pedig jó választás lehet a hazaiakba fektetni pluszos hendikeppel.

Ha még nincs    -számlád, most megéri regisztrálnod, hiszen 

15 000 forint üdvözlő bónuszt zsebelhetsz be!

Ha érdekelnek a részletek, itt megnézheted

Skjern-Szeged
Tipp: Skjern +4,5
Odds: 1.40 @ bet365

Nem vár könnyű mérkőzés a Szegedre sem, hiszen a dán Skjern otthonába látogat. Az északiak elsősorban hazai pályán veszélyesek - emlékezhetünk, tavaly a Veszprém héttel kapott itt ki - az ellenfelek számára abszolút nem egy könnyű helyszín ez a csarnok.

Bár szerintünk a Szeged jó eséllyel léphet pályára, végül a hazai pluszos hendire voksoltunk. A Skjern a PSG-vel végig pariban tudott lenni és csak kettővel kapott ki (24-26), a Szeged pedig mind Zágrábban, mind Ukrajnában szoros mérkőzést tudott behúzni. Dán csapatról lévén biztos megkapja a hazai pályát a Skjern, amely meglehetősen jól igazolt a nyári időszakban, így komoly erőpróba elé állíthatja a szegedieket.

bet365
hatharom.com
FTC-CSM Bukarest FTC +3,5
Skjern-Szeged Skjern +4,5
1.75 @    
Fogadási határidő: vasárnap, 14:30
megosztom