Kézilabda BL

Ezt várjuk a Győr és a Veszprém meccseitől

megosztom

Szombaton két kirakatcsapatunk is pályára lép a kézilabda BL-ben, naná, hogy mindkét meccsre van tippünk.

Könnyed győzelmet arathat a Győr. - Fotó: ehfcl.com

Ljubljana-Győr
Tipp: Ljubljana +12,5 (ázsiai hendikep)
Odds: 1.35 @ bet365

Noha az odavágón az ETO 39-23-ra, vagyis 16 góllal győzte le a Ljubljana együttesét, ezúttal nem várunk ekkora különbségű győri sikert.

Danyi Gábor lányai hétfőn szenvedtek a Thüringer ellen, ami lényegében annak volt betudható, hogy a németországi meccsen 16 góllal nyertek, s a hét eleji meccsen az első hat lövésük beakadt. Ennek köszönhetően a koncentrációt egy-két játékos elveszítette, s végül szenvedve, 3 góllal nyerni tudott az ETO.

Biztos, hogy szombaton máshogy állnak a meccshez a győri lányok, de megint egy olyan ütközet elé néznek, ahol csak és kizárólag a különbség lehet a kérdés, amit jól példáz a bukmékerek 1.01-szeres szorzója az ETO-ra. A siker szerintünk sem marad el - főleg úgy, hogy mivel mind a két fél továbbjutott a középdöntőbe, a csapatok viszik tovább az egymás elleni eredményeiket -, azonban nem valószínű, hogy ezúttal ekkora különbséggel győz a Győr.

A Ljubljana ugyanis nagyon masszív hazai pályán, a THC-t és a Podravkát is egyaránt 27-20-ra győzte le. A szlovénoknak februárban, hazai pályán elég volt egy félidőig jól tartaniuk magukat az ETO ellen, s megúszták az óriási zakót, mivel végül csak 11-gyel kaptak ki. Szerintünk ezúttal is valami hasonló lesz a forgatókönyv, s az általunk választott határba bele kellene, hogy férjen a Ljubljana.

Ha még nincs    -számlád, most megéri regisztrálnod, hiszen 

15 000 forint üdvözlő bónuszt zsebelhetsz be!

Ha érdekelnek a részletek, itt megnézheted

Kristianstad-Veszprém
Tipp: Kristianstad +6,5 (ázsiai hendikep)
Odds: 1.38 @ bet365

Svédországban lép pályára ezen a hétvégén a Veszprém, amely a Kristianstad otthonában egyértelmű favoritnak számít. A magyar ezüstérmes csoportjában mindössze az 5. helyen áll, a 3-0-3-as mérlegére pedig nem igazán lehet büszke. A bakonyiak hétvégén a Löwennel szemben is alulmaradtak, majd hétközben a Mezőkövesd ellen nyertek bajnokit. 

Egyértelműen látható, hogy a Veszprémre rengeteg munka vár, de az is igaz, hogy lépésről lépésre halad előre a csapat. A skandináv együttes papíron sokkal gyengébb a Veszprémnél, de Nagy Lászlóék jelenlegi formája alapján mi nem várunk kiütéses győzelmet. A Kristianstad tipikus skandináv kézilabdát játszik, sok futással megspékelve, ami okozhat kellemetlen pillanatokat a fizikálisan kissé szétesett Veszprémnek. Úgy véljük, hogy a Veszprém behúzza a meccset, de nem lesz közte hétgólos differencia.

bet365
hatharom.com
Ljubljana-Győr Ljubljana +12,5 (ázsiai hendikep)
Kristianstad-Veszprém Kristianstad +6,5
1.86 @    
Fogadási határidő: szombat, 15:00
megosztom