Bundesliga

A bajnoki cím foroghat kockán - ezt várjuk mi a Klassikeren

megosztom

Hosszú évek után úgy tűnik, hogy a Dortmund beleszólhat a a Salátástál sorsába. Szerkesztőink így látják az esélyeket.

Könnyen lehet, hogy idén nem a szokásos arcok lopják el a show-t! fotó: Youtube

gb1

Ha szimplán az idei szezonban látottakra és az eddigi eredményekre hagyatkozunk, akkor a címvédő Bayern komoly bajban lehet szombaton. Az oddsmesterek ennek ellenére meglehetősen érdekesen lőtték be a szorzókat, hiszen minden előjel arra utal, hogy meglepetés eredmény születik a 99. Klassikeren. Mondjuk az igazsághoz tartozik, hogy annyira nem is lepne meg senkit, ha a Darazsak győznének, hiszen lehengerlő focit játszanak Favre irányítása alatt, míg a Bayernnél komoly gondok vannak.

Úgy tűnik Niko Kovac-ot nem fogadta el vezéréül a müncheni csapat, márpedig ahol ennyi ego van egy helyen, ott nincs is annál fontosabb, mint hogy felnézzenek a vezetőre. Több forrás alátámasztotta, hogy nagy nevek fúrják is a horvát edzőt, aki egy esetleges zakóval a kirúgás szélére sodródhat. Egy dolog miatt mégsem a hazaiakra teszem a voksom, ez pedig a párharc múltja, hiszen bárki is legyen az edző, ez az a meccs, ahol minden játékos 110 százalékon fog pörögni. Márpedig ha a bajor brigád összekapja magát, bárkit el tud csípni, így inkább az alábbi opciót játszom meg.

 

Tipp: BTS+over2.5 @1.85    

varin

Német foci? Az meg mi? Minek szórakozzunk itt Dortmund-Bayernnel, amikor lesz Palace-Tottenham, Haladás-Fradi, SPAL-Cagliari(!!!!) és egy parádésan csengő WBA-Leeds is? Na jó, azért ez a csúcsderbi talán még engem is a tévé elé kényszerít majd, maximum a kihagyhatatlan olasz rangadót streamről nézem :)

Nem gondolom, hogy van értelme ezt így sokáig folytatnia Kovaccsal a Bayernnek, és ebből a szempontból lehet, hogy jobb lenne, ha minél hamarabb megkapná a kegyelemdöfést a horvát edző. Nem a négypontos lemaradás a baj, hiszen ilyen volt sokszor az elmúlt években, ám most az ember nagyon nem érzi azt, hogy a "Bayern úgyis megfordítja valahogy". Az elmúlt években aligha fordulhatott elő, hogy egy Gladbach hárommal távozzon az Allianzból, esetleg hogy egy Freiburg pontot szerezzen Münchenben, netán hogy egy nevetségesen gyenge AEK-et csak 2-0-ra vernek otthon.

Ezzel szemben a Dortmund kicsit lesajnált játékosokkal, mint Witsel, Paco vagy Götze, rendkívül eredményes tud lenni. Nem követem nagy figyelemmel a német focit, de Lucien Favre munkásságát mindig is kedveltem, és bár a Dortmund nem tartozik a kedvenc csapataim közé, value tippnek gondolom az 1x-et. Ráadásul az elmúlt években nem volt túl sok érték a lapokban, de most csak elgondolkozom azon a 3,5-es határon 1.95-ért.

Tipp: 3,5 lap felett @ 1.95   

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

mr.blonde

A német sajtóban megjelentek szerint a müncheni nagy négyes - Müller, Ribéry, Robben, Hummels - fúrja a nálunk nem sokkal idősebb horvát mestert. Mivel nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, én azt gondolom, hogy ennek lehet is valóságalapja, viszont így messze nem lehet ideális a légkör az öltözőben.

Ez a tényező viszont a Dortmund malmára hajtja a vizet, hiszen a BvB-nál pont az ellenkezője látható, az elmúlt szezonok gyengélkedése után idén újra acélos a fekete-sárga sereg.

A 80 ezer dortmundi fanatikus további plusz tényező, ami a hazaiak mellett szól, szóval az oddsok alapján szerintem az 1X-ben van fantázia.

Tipp: Dortmund +0,5 @ 1.79  

bet365

Tomihmv

Niko Kovaccsal szenved a Bayern München, ez hétről hétre megállapítható. Jó pár játékos kikelt már a mester ellen, aki azonban eddig tágíthatatlan a kispadról. Na, de mi lesz akkor, ha a hétvégi meccset bukja a bajor csapat és a két fél közt 7 pontos differencia lesz? Vélhetően edzőváltás, hiszen jön a kéthetes szünet, amely alatt egy új mesternek sikerülhet beilleszkednie, és felkavarnia az állóvizet.

Ami a hazaikat illeti, a Dortmundnál telitalálat volt Lucien Favre kinevezése, vele szárnyal a csapat, s noha szerdán kikapott a Borussia az Atléticótól, vélhetően már a szombati Klassikerre fókuszáltak a játékosok.

Ha bajorok nem játszanak edzőjük ellen, akkor is véleményem szerint ez a meccs a dortmundiaknak áll, akik ráadásul hazai pályán játszhatnak. A bukiknál ugyanakkor "underdog" a BVB, így pedig az 1X-ben is komoly érték lapul.

 Tipp: Dortmund vagy döntetlen @ 1.72    


Ti mire fogadnátok a Dortmund-Bayern München meccsen?

 

 

[2803787] 2018-11-10 18:30:00 Borussia Dortmund - Bayern Münchenx;
megosztom