Európa Liga

Vajon feladja ezt a meccset a Milan?

  • varin
megosztom

Hétvégén rangadó, sok a sérült, a Betis amúgy is masszív. Mire mennek vajon az olaszok így Sevillában?

1x2   
Real Betis Döntetlen Milan
2.25 3.40 3.50

Hogy még talán ez a hektikus AC Milan is jobb csapat, mint a Real Betis, az vitán felül áll, így nem csoda, ha valaki csodálkozó szemekkel tekint a fenti szorzókra. Az oddsok különösen azért meglepőek, mert az olaszok ha nem is győzelmi kényszerben, de legalábbis nehézkes helyzetből várhatják a csütörtök esti sevillai kirándulást.

Ugyanis könnyen elképzelhető, hogy Gattuso csapatának ki-ki meccset kell majd játszania Pireuszban az Olimpiakosz ellen, ami nem tűnik egy könnyű feladatnak. Persze ahogy minden olasz csapatnál, úgy a Milannál is kérdéses, hogy mennyire fontos az Európa Liga, hiszen a Rossonerinél azért akad legalább 4-5 jobb csapat a listán, és azért reálisan nézve egy Chelsea vagy Arsenal ellen még a javuló formában lévő Milannak is elenyésző esélye lenne a továbbjutásra.

AC Milan#ita-ac_milan#5

A milánói fejekben ráadásul ott járhat már egy bizonyos Milan-Juve, amelynek hétvégén ad majd otthont a San Siro. Ha természetesen bajnoki álmokat nem is szövögethetnek Romagnoliék, de azért egy sikerrel hét pontra feljönnének a listavezetőre, és ami még fontosabb, megőriznék azt a negyedik pozíciót, amely álomszerű lenne számukra a végelszámolásnál.

Ha nem is jó, de legalábbis szerencsés formában van jelenleg a Milan. A Sampdoria ellen vesztett helyzetből fordítottak, míg a Genoát és az Udinesét éppen a cséká, Romagnoli kései góljával verték, így a kedv most mindenképpen jó lehet a csapat háza táján. Még úgy is optimisták lehetnek az olaszok, hogy az elmúlt hetekben nagyon sokat hallhattunk egy bizonyos Arséne Wengerről, aki a hírek szerint télen váltja Gattusót a padon, ami persze a csapatmorál szempontjából érdekes kérdés lehet.

Fotó: Sempre Milan

Viszont a sevillai utazó keretben több lyukas pont is van, hiszen Higuaín, Biglia, Caldara és Castillejo sérültek, így a 4-3-3 élén Cutrone mellett Suso és Borini léphetnek pályára, míg a középpálya a BBB-tandem lehet, vagyis Bakayoko, Bertolacci, Bonaventura.

A vendégeknél nincs különösebb ok a tartalékolásra, habár a bajnoki szereplésük eddig nem az igazi - négy pontra vannak a kiesést jelentő 18. helytől - a hétvégén Setien mester fiai Barcelonába utaznak, ami így is, úgy is szinte biztosan vereség lesz. Viszont egy tartalékos, kevéssé motivált Milan ellen pontot tehetnének a továbbjutás kérdésére, noha számukra a remi sem feltétlenül rossz eredmény.

Javi García továbbra is sérült, viszont Guardado és Joaquin felépültek, ennek ellenére valószínűleg Setien ugyanazokat játszatja majd, akik nyerni tudtak Milánóban két héttel ezelőtt.

Vitán felül áll, hogy a mérkőzés 1-esre áll, de 2.25-ért mi ezt kihagynánk. Az odavágón sikertelenül próbálkoztunk az underrel, de ezúttal sincs jobb ötletünk. Az x egyik fél számára sem rossz, így egy laza 0-0 vagy 1-1 mindkét gárdának ha nem is szenzációs, de elfogadható lehetne.

hatharom.com
2.5 gól alatt
bet365 @1.78
[2877343] 2018-11-08 21:00:00 Real Betis - AC Milanx;
megosztom