Európa Liga

Szögletekre fogadunk az Arsenal - Sportingon

  • ivan
megosztom

Eddig még nem hibázott az Arsenal az Európa Ligában, ám a Sportingot azért nem szabad lebecsülni.

3/3-as mérleggel áll az Arsenal az Európa Liga E csoportjának élén, csütörtök este pedig a második Sportingot fogadja az Emiratesben. Unai Emery csapatának sikerére 1.30-as átlagoddson lehet fogadásokat kötni, míg a portugál sztárcsapat sikere akár 10-11-szeres oddson is pakolható.

Arsenal#eng-arsenal#5

Két héttel ezelőtt az Ágyúsok Lacazette 78. percben szerzett góljával 1-0-s sikert arattak Lisszabonban, a játék képe alapján azonban ez az eredmény inkább a hazaiakra nézve volt hízelgő.

Ahogy a sorozat korábbi szakaszában, úgy csütörtökön is rotálhatja csapatát Emery, de a hírek szerint azért nem a csikócsapat fut majd ki a gyepre, Iwobi, Ramsey, Aubameyang vagy Lacazette és Welbeck is kezdő lehet.

A Sporting számára nagy érvágás, hogy Raphina, Ristovski és Battaglia is maródi - Viviano és Sturaro már régóta az -, így José Peseiro közel sem tudja felállítani a legjobb csapatát. Jó hír viszont a portugáloknak, hogy Bast Dost ismét egészséges, így a holland csatár ott lesz a pályán Londonban.

Emery a sajtótájékoztatón elmondta, hogy ugyanazt az elánt szeretné látni a játékosain, amit a legutóbbi három hazai találkozón is látott, vagyis a spanyol mester nem szeretne leégni saját szurkolói előtt. Ez egyben egy támadófelfogású Arsenalt enged sejtetni.

A Sporting múltkori vereség ellenére is jó pozícióban van a továbbjutást illetően, hiszen három pont a fórja a Vorkslával szemben és még fogadja hazai pályán az ukránokat.

Igazából egyik csapat számára sincs veszítenivaló, a csoport első két helye és annak sorrendje eldőlni látszik, így pedig akár egy látványos jó kis meccs is kerekedhet a dologból. A gond az, hogy a bukik is így gondolkoznak és elég magasra húzták meg az over/under határokat is.

Hogy pontosan milyen forgatókönyvet hoz a találkozó, az nagyban függ majd annak intenzitásától, de részben az első meccsből és az erőviszonyból kiindulva, inkább Arsenal-fölényt vizionálunk.

Ez viszont a sarokrúgások számában is megmutatkozhat, hazai pályán a kezdeményezőbben fellépő Ágyúsok kettővel megnyerhetik ezt az összevetést.

 

  • Szögletek ázsiai hendikep - Arsenal -1.5@1.80    

 

[2877332] 2018-11-08 21:00:00 Arsenal - Sporting CPx;
megosztom