Tippjáték

Mutatjuk mire számíthattok novemberben, de a Juve-MU játékba sem késő beszállni

A tippjátékok újra szerves részévé váltak a Hatháromnak - ezekre a kiemelt eseményekre készülünk.

Mint azt bizonyára tudjátok és látjátok, a Hathárom az országban egyedülálló, minőségi tartalommal szolgálja ki a sportfogadó és fogadás iránt érdeklődő közösséget. Oldalunk színesítéseként úgy döntöttünk, hogy minden eddiginél nagyobb ütemben bombázzuk felhasználóinkat különböző tippjátékokkal, amikben láthatóan örömüket is lelik. Régi hű usereink emlékezhetnek még rá, hogy hajdanán volt belőlük bőven, aztán egy időre megapadt, azonban most újra belehúzunk.

Többen jelezték, hogy számukra nem ideális, hogy a részvételhez be kell fizetni bizonyos fogadóirodákhoz, ám ez csak részigazság, hiszen a játékokban bárki tippelhet, akinek van hatharom.com-os regisztrációja. A befizetés csak abban az esetben szükséges, amennyiben szeretne valaki pénzt is zsebre tenni - mivel a fogadóirodák szponzorálják a játékokat és ezt várják cserében, így ezzel nem lehet mit tenni.

Aggodalomra persze semmi ok - lesznek továbbra is olyan játékok is, amelyeken fogadóirodába való befizetés nélkül is nyereményekhez lehet jutni.

Szerdai BL-megmérettetésünk ugyan nem ebbe a kategóriába tartozik, ám érdemes próbálkozni, hiszen akár 120 eurót is lehet vele kasszírozni!

A futballrajongók tekintete ugyebár a Juventus-Manchester United BL-összecsapásra szegeződik - a felek 14. alkalommal néznek egymással farkasszemet, eddig a Zebrák állnak jobban - 6 olasz győzelem, 2 döntetlen és 5 angol siker -, de elég kiegyenlített párharcról van szó.

Van még egy elképesztő statisztika, ami az amúgy is fölényben lévő Öreg Hölgy felé húzhatja a fogadókat, mégpedig, hogy Massimiliano Allegri edzőként a legutóbbi 26 hazai BL-meccsén mindössze egy vereséget jegyez (16 győzelem, 9 döntetlen).

Az érdekességeket persze napestig lehet sorolni az ilyen nagy hagyománnyal bíró együttesek találkozóin, amelyek hihetetlen izgalmakat tartogatnak - erre pakolunk rá még egy lapáttal tippjátékunkban, amin még nem késő részt venni!

20181105154739

- részletekért kattints a képre.

Egymást érik majd az ilyen és ehhez hasonló megmérettetések novemberben, de párhuzamoson hosszabb lefolyású 'Tippkirály jellegű játékot is indítunk hamarosan. Ami biztos, hogy lesz külön játék a most hétvégén megrendezésre kerülő német klasszikusra, azaz a Dortmund-Bayern Münchenre. Jövő héten a magyar Nemzetek Ligája találkozókra is készülünk, majd a hó vége felé egy Atléti-Barcelona és a Bajnokok Ligája csoportkör ötödik köre lesz terítéken.

További jó játékot kívánunk és bármi kérdésetek, óhajotok, panaszotok van, ne habozzatok azt a fórumban tudtunkra adni. Végezetül pedig egy kérdés:

Te inkább a ligaszerű több eseményes, vagy az egyszerűbb egy meccses játékokat preferálod?