Tippjáték

Milyen forgatókönyvet vársz a Vidi-PAOK-on? Tippeld meg és vágj zsebre 100 eurót

megosztom

A Vidi egy esetleges győzelemmel óriási lépést tehetne a továbbjutás felé, ám nehezebb dolga lesz, mint idegenben.

Az Európa Liga csoportkörének negyedik fordulójában a MOL Vidi FC a második helyre léphet, amennyiben újfent legyűri a görög PAOK-ot. Marko Nikolic fiai előtt piszok nehéz feladat tornyosul, hiszen hiba lenne azt gondolni, hogy az idegenben elért 2-0-s győzelem után a Groupamában sima meccs vár a címvédő magyar bajnokra.

A görög első osztályban eddig veretlenül menetelő ellenfél ugyanis bosszúra éhesen érkezik Budapestre és román mesterük ezúttal nem fog tartalékolni sem. A két együttest összehasonlítva be kell látnunk, hogy a PAOK felé billen a mérleg, de a törölközőt azért nem kell idő előtt bedobni, hiszen ha szívüket-lelküket kiteszik a fehérváriak, újabb meglepetés is születhet.

Na, de ne fejtegessük tovább az erőviszonyokat, hiszen hamarosan szerkesztőink külön cikkben írják meg véleményüket a sorsdöntő meccsről - most azonban ismét rajtad a sor:

Tippeld meg az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével, mi lesz a forgatókönyv (félidő/vége) a Vidi-PAOK meccsen, és nyerj akár 100 eurós sportfogadótőkét az   -nél !

 

20181107114703

A kvalifikációhoz nem kell mást tenned, mint helyesen tippelni és teljesíteni az alábbi feltételeket!

 

2018 november 8. 23:59-ig

 • regisztrálj az      -re a hatharom.com linkjén!
   
 • Fizess be    -számládra!
   
 • Küldd el nekünk    -azonosítódat az alábbi formon!
   
 • Miután befizettél, jelezd azt felénk az alábbi 'Már be is fizettem a számlámra' üzenet bepipálásával!
   
 • az Unibetre korábban regisztrált felhasználóink ezúttal NEM kvalifikálhatnak a nyereményre, csakis az új felhasználók!
141
A játék menete és részvételi feltételei
Tippeld meg a forgatókönyvét (félidő/vége) a 2018. november 8-i Vidi - PAOK találkozónak! Tippedet a mérkőzés kezdőrúgásáig (18:55) adhatod meg. A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyvének adatait vesszük figyelembe a nyertes tipp megállapításához.
 
Az a felhasználó nyerhet, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett eltalálja a meccs forgatókönyvét, azaz, hogy hogyan fog állni a mérkőzés a félidőben és a végén.
 
Amennyiben többen is eltalálják a mérkőzés forgatókönyvének alakulását és mind kvalifikáltak a nyereményre, akkor a 100 euró arányosan kerül szétosztásra.
 
A nyereményt maximum 10 felé osztjuk, ha ennél több helyes válasz érkezik, akik mind kvalifikálnak a nyereményre, úgy az időben leghamarabb feladott 10 tipp beküldője részesedhet a nyereményből.
 
A játékban bármely regisztrált felhasználó részt vehet, azonban csak az jogosult a nyereményre, aki a     regisztrációját a hatharom.com linkjén keresztül hozza létre, azonosítóját a mérkőzés kezdetéig megadja, valamint 2018. november 8. 23.55-ig befizet a     számlájára.*
 
Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.
*Ezúttal az Unibetre korábban regisztrált felhasználóink NEM kvalifikálhatnak a nyereményre, csakis az új felhasználók!

Ha nincs még    -regisztrációd, kattints ide, és markold fel a 20 000 forint kezdőbónuszt!

 

[2877422] 2018-11-08 18:55:00 MOL Vidi FC - PAOK Thessaloniki FCx;
megosztom