NFL

Komoly értéket tartogat ez a nyolcszoros pénzt érő hosszútávú fogadás

megosztom

James Conner nagyon nagy októbert produkált és minden esélye megvan, hogy az alapszakasz legjobb futója legyen.

Pittsburgh-ben a Le'Veon Bell-saga legnagyobb nyertese egyértelműen James Conner, aki kihasználva a lehetőséget, parádés játékkal helyettesíti az elmúlt évek egyik legkiválóbb futóját. A 23 éves pennsylvaniai srác a Pittsburgh egyetemre járt, így nagy örömmel fogadta, amikor a tavalyi draft harmadik körében a Steelers választotta ki. Néhány éve egy nagy csatát már megnyert a rák ellen, most pedig az NFL-ben bizonyítja rátermettségét. 

James Conner üstökösként robbant be a ligába. - Fotó: NFL

Conner az előző hónapban négy olyan meccset játszott, ami Bell helyzetét nem segítette, ellenben a Pittsburgh rengeteget profitált belőle. Az acélvárosi 30-as az Atlanta ellen 110 yardot, a Cincinnati ellen 111 yardot, a Cleveland ellen 146 yardot futott, míg a Baltimore ellen 107-et jegyzett. Mellette volt 215 elkapott yardja, illetve összesen 7 TD-t szerzett. Conner ezzel a teljesítménnyel egyes elismert portálokon meg is kapta az október legjobb támadójátékosa címet az AFC-ben. Innentől akár az alapszakasz legtöbb yardját futó runnigbackje is lehet, és ezzel elérkeztünk a cikkünk fő témájához. 

Kilenc játékhetet követően Todd Gurley 152 yarddal húz Conner előtt és ennek megfelelően a Rams klasszisára mindösszesen 1.66-os oddsot kínálnak. Ebben semmi érték nincs, a Pittsburgh-i futóra kínált 8.00-szoros pénzben viszont annál több.

Három fontos dolog is szól ugyanis Conner mellett:

  • Egy meccsel kevesebbet játszott, mint Gurley.
     
  • A Pittsburgh több olyan csapat ellen játszik még, amelyek szenvednek a futások megállításában. Ilyen lesz például az OAK, a CIN, a LAC, a DEN és még a JAX is ide sorolható. Ezek közül három ellen is játszott idén Gurley és a négy idei legtöbb futott yardjából három ezekhez a meccsekhez kötődik. 
     
  • Amíg a Rams megteheti majd, hogy az alapszakasz hajrájában pihenteti a legjobbjait, addig a Steelers-nek vélhetően az utolsó pillanatig kell majd harcolnia. Bármilyen címért is legyen harcban Gurley, ha megtehetik, akkor ugyanúgy leültetik, mint tavaly. 
     

Conner folyamatosan tanul, a szezon elejéhez képest is sokat fejlődött és a Pittsburgh is egyre jobban használja. Bár a Big Ben fémjelezte passzjáték elitnek számít, de az október megmutatta a helyes irányt az acélvárosiaknak. 

A képletben Gurley mellett még Ezekiel Elliott nevét is megtaláljuk, ám a dallasi futóra vár a legnehezebb feladat a hátralévő fordulókban, ugyanis kétszer találkoznak még a PHI elit futás elleni védelmével, illetve meccselnek a WSH és az NO ellen is, akik szintén nagyon erősek a futások ellen. 

Elliottot tehát ki lehet venni a kalapból, meglepő lenne, ha ezek ellen a csapatok ellen erős számokat tudna hozni.

A Gurley-Conner csatát pedig 65-35-re adjuk a Rams futójának, vagyis ebben a 8.00-as oddsban igen szép értéket látunk.
Most Regular Season Rushing Yards
hatharom.com
James Conner
8.00 @    
Fogadási határidő: csütörtök, 01:15
bet365
megosztom