Női kézilabda

Kemények vagyunk és a Fradi ellen fogadunk!

megosztom

Szerda kora este a női kézilabda NB I-ben Siófok-Ferencváros rangadót rendeznek.

Szerintünk nem esélytelen a Siófok szerdán. - Fotó: Facebook

A november végén kezdődő női kézilabda Európa-bajnokság előtt az NB I nagyágyúi közül kettő az utolsó mérkőzésére készül a bajnokságban. A nyáron feltuningolt Siófok szerda este a tavalyi bajnokságot mindössze egy góllal elbukó FTC-t fogadja a Balaton partján szerda este.

1x2    
Siófok Döntetlen FTC
3.80 9.50 1.35

Az NB I-ben hat győzelme mellett két vereséget számlál a Siófok, a Győrtől kilenc, míg a Váctól egy góllal kapott ki hazai pályán. Az ETO elleni vereség kalkulálható volt, a Vác elleni fiaskó viszont meglepetés. A dunakanyari együttessel a harmadik körben csaptak össze Tor Odvar Moen lányai, amikor még nem álltak teljesen össze, mostanra viszont úgy tűnik, hogy beérett a gárda, hiszen bő két hete a Siófok 67-48-as összesítéssel, kettős győzelemmel ejtette ki a váci csapatot az EHF-kupából.

Ami a vendégeket illeti, a Fradi gyengült a holtszezonban, azonban továbbra is csak egyetlen egy elveszített mérkőzéssel rendelkezik idén, még október elején kapott ki 36-31-re a CSM Bukarest otthonában a BL-ben. A bajnokságban hibátlan, legutóbb a Vácot győzte le 21 (!) találattal, azonban igazi, komoly rangadót ebben a sorozatban még nem játszott.

bet365

Hétvégén szoros csatában nyert az FTC a BL-ben, a meccset követően pedig főtt is Elek Gábor feje, hiszen nem számított kemény csatára a Bietigheim ellen. Félig-meddig már azon törte a fejét, hogy a szerdai vagy a vasárnapi meccset engedje el, hétközben ugye Siófokon lesz jelenése lányainak, míg vasárnap sorsdöntő meccsen a CSM Bukarestet fogadja a BL-ben.

Biztosak vagyunk benne, hogy mindkét meccsen a maximumra törekszik majd a Fradi, s egyik meccset sem engedi majd el. Azonban a nyári változásoknak köszönhetően Elek mester gyengébb és szűkebb kerettel dolgozik, némileg meglepő, de kollégájának, Tor Odvar Moennek mélyebb keret áll a rendelkezésére.

Ha mindezek mellé hozzátesszük azt, hogy a Ferencváros első ízben játszik a Kiss Szilárd Sportcsarnokban (a tavalyi idényig a Beszédes József Általános Iskola Tornacsarnokában meccseltek a felek), ami a hazaiak malmára hajtja a vizet, na, meg az is, hogy igazából a vendégek van veszítenivalója a meccsen.

Mindezek tükrében igen érdekes szorzókat hoztak ki a bukmékerek, mert szerintünk jelenállás szerint egy 50-50 meccsről van szó, nem pedig egy olyanról, ahol toronymagas favorit az FTC.

Azonban örüljünk ennek, mivel alapvetően a hazaiak felé hajlunk, így pedig +2,5-ös hendikeppel, igen korrekt szorzón fogadhatunk a Siófokra.

  • Tipp: Siófok +2,5 (ázsiai hendikep) 1.95 @    
megosztom