Sportfogadás

Nagyüzem várható a Logibeten - ne maradj le a nyerő tippekről!

Izgalmas napok elé nézünk a Logibeten, hiszen bőven-bőven lesznek események és jó tippek.

Aligha fog unalmasan telni a következő néhány nap partneroldalunkon, a Logibeten, hiszen események tömkelege színesíti majd a palettát. Lássuk, mikből válogathatnak majd a tippmesterek és a vásárlók.

Kedden és szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája, amelyből már most is több tippet megtekinthetnek az érdeklődők. Doxathonic például a Napoli-PSG-re, míg Tippergreta az Atlético Madrid-Borussia Dortmundra és a Benfica-Ajaxra is megfogalmazta már tippjét, de a master tippmester emellett a Juve-MU-t és a Viktoria Plzen-Real Madridot is kiszemelte magának.

Szerdán emellett NB II-es forduló lesz, amelyre minden bizonnyal több tippet találunk majd varintól a Logibeten.

A senior és a master tippmesterek szeptember óta összesen több, mint 359 egységet nyertek!

Ami a csütörtököt illeti, EL-parádé szerepel az étlapon, péntek hajnalban egy szenzációs Steelers-Panthers meccsen izgulhatunk, míg hétvégén olyan brutális meccsek várnak ránk, mint a Dortmund-Bayern, a Manchester City-Manchester United, a Milan-Juventus vagy éppen egy Bengals-Saints, egy Eagles-Cowboys vagy egy Rams-Seahawks.

Emellett az egész hetünket végigkísérik majd a teniszviadalok, a fiatal tehetségek például Milánóban gyűlnek össze, hogy a Next Gen Finals keretei között mérjék össze tudásukat, ez a viadal pedig különösen izgalmasnak ígérkezik fogadási szempontból, hiszen 3-3-nál tie-breaket játszanak a srácok.

Érdemes tehát előfizetni a Logibetre novemberben is, hiszen a változatlanul magas minőség mellett a mennyiség is garantált, az ár pedig továbbra is nevetségesen alacsony, 19 euró egy hónapra, amelyért többek között 3 master és 9 senior tippmester minden tippjét megkaphatod!

Kattints a képre és csatlakozz a nyerők táborához!