Tippjáték

Véget ért az 'októberi promóeső', de nem állunk le - íme a számok

A Hathármas tippjátékok nagy népszerűségnek örvendtek, jól mutatja ezt, hogy összesen bő 2.000-en vetélkedtek rajtuk.

Ahol egy ajtó bezárul, ott mindig egy újabb nyílik, szokták volt mondani. A klasszikus mondás hatványozottan igaz a Hathárom tippjátékaira is, ugyanis az 'októberi promóeső' sikerén felbuzdulva a jövőben még inkább rákapcsolunk.

Szigorúan az év tizedik hónapjának játékaira fókuszálva elmondhatjuk, hogy a különböző típusú játékok közül hetet futtattunk az oldalon és ezeken összesen 2117 ember vetélkedett. Az egyértelműen kirajzolódott, hogy felhasználóink irányából a továbbiakban is mutatkozik igény Tippjátékokra, így értelemszerűen nem fogunk leállni velük, sőt.

Az év hátralévő részében is folyamatosak lesznek a promóciós és egyéb jellegű kírások, amelyeken továbbra is bárki részt vehet, aki rendelkezik Hathármas regisztrációval.

Arra azért (ismételten) felhívnánk a figyelmeteket, hogy az adott játékok nyereményeire csak azok a userek kvalifikálnak, akik a szabályzat minden egyes pontjának eleget tettek! Ettől függetlenül persze az összes hatharom.com-os felhasználó részt vehet a játékokon.. 

Érdemes megjegyeznünk azt is, hogy a játék és a nyeremények kézhez kapása (jóváírása) között akár hetek telhetnek el, hiszen az ellenőrzési folyamat sajnos általában hosszabb időt vesz igénybe. Azoknak azonban, akik tudják magáról, hogy nyereményre jogosult, nincs miért aggódniuk - előbb vagy utóbb maradéktalanul megkapják a jussukat!

Amennyiben úgy érzed, hogy valamelyik játékban jogosult lettél volna nyereményre, de nem kaptál róla értesítést, keress bennünket az info@hatharom.com elérhetőségen.

Az információk hatékonyabb áramlása és a kérdések megválaszolása végett mostantól a fórumban is nyugodtan zaklathattok minket - a topicot ide kattintva érhetitek el.

További jó játékot és sok szerencsét kívánunk!