Tippjáték

Trafáld el az első gól idejét a Juve-Uniteden és nyerj akár 120 eurós sportfogadótőkét!

megosztom

A párharc visszavágója ugyan Torinóban is feszesnek ígérkezik, de a United pontkényszere jó kis meccset eredményezhet.

A Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában az egyik legizgalmasabb meccsnek a Juventus-Manchester United ígérkezik, amelyre a    támogatásával újabb tippjátékkal készülünk.

Az összecsapás külön pikantériája, hogy amennyiben a Mourinho-alakulat újból kikap, akkor a kiesés szele is megcsaphatja. Egy szerencsétlen forgatókönyvvel jövőre ismét csak az EL-ben vitézkedhetnének az angolok.

Az első meccset Dybala gólja döntötte el és várhatóan ezúttal sem lesz gólparádé, de remélhetőleg azért egyet begyömöszöl valamelyik fél, főleg, hogy erre vonatkozik legújabb játékunk is, íme:

Tippeld meg az alábbi képen alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével, mikor esik az első gól a Juventus-Manchester United párharcon, és nyerj akár 120 eurós sportfogadótőkét!

 

20181105154739

A kvalifikációhoz nem kell mást tenned, mint helyesen tippelni és teljesíteni az alábbi feltételeket!
 

2018 november 7. 23:59-ig

 • ha még nincs számlád, regisztrálj az -re a hatharom.com linkjén!
   
 • Fizess be   -számládra!
   
 • Küldd el nekünk   -azonosítódat az alábbi formon!
   
 • Miután befizettél, jelezd azt felénk az alábbi 'Már be is fizettem a számlámra' üzenet bepipálásával!
   
 • az 18betre korábban regisztrált felhasználóink is kvalifikálhatnak a nyereményre, amennyiben már elküldték az azonosítójukat és be is fizettek számlájukra!

 

425
A játék menete és részvételi feltételei
Tippeld meg, mikor esik az első gól a 2018. november 7-i Juventus-Manchester United találkozón! Tippedet a mérkőzés kezdőrúgásáig (21:00) adhatod meg. A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyvének adatait vesszük figyelembe a nyertes tipp megállapításához.*
 
Az a felhasználó nyer, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett eltalálja az első gól születésének pontos idejét, azaz hogy hányadik percben esik az első találat a meccsen. Amennyiben 0-0-val zárul a mérkőzés, a "nem esik gól" opcióra tippelők közül kerülnek ki a nyertesek.
 
Amennyiben többen is eltalálják a mérkőzés első góljának pontos idejét és mind kvalifikáltak a nyereményre, akkor a 120 euró arányosan szétosztásra kerül. A nyereményt maximum hat részre osztjuk, tehát ha hatnál többen eltalálják az első gól pontos idejét, akkor a felhasználóink közül a hat legkorábban tippelő kaphat pénznyereményt, amennyiben maradéktalanul teljesíti a kvalifikációs feltételeket.
 
Amennyiben nem érkezik helyes tipp, akkor a pénznyereményt nem áll módunkban jóváiratni.
 
A játékban bármely regisztrált felhasználó részt vehet, azonban csak az jogosult a nyereményre, aki a      regisztrációját a hatharom.com linkjén keresztül hozza létre, azonosítóját a mérkőzés kezdetéig megadja, valamint 2018. november 7. 23.59-ig befizet a       számlájára.*
 
Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.
*Amennyiben például 24 perc 23 másodperc elteltével esik az első találat, úgy a 25. perc a helyes megoldás. 

 

Játékra fel!
megosztom