NB I

Egy tuti a hat meccsből? - íme a hétvégi forduló szorzói

  • ivan

Hétvégén újabb forduló jön az NB I-ben, lássuk milyen oddsokat kínál a magyar bukméker!

Az OTP Bank Liga félidejéhez közeledve kezd kiegyenesedni a tabella avagy az elmúlt három szezon bajnokcsapata elfoglalta a dobogót. A hátsó régió is kezd beállni, a Diósgyőr és a Haladás továbbra mindössze egyetlen (!) győzelemmel áll 13 fordulót követően.

A 14. kör sportfogadóként elég kemény dió lesz, hiszen a legtöbb párharc háromesélyesnek tűnik, bár a szorzók alapján három győztesre elég nagy a sansz.

1x2 -    
Mérkőzés 1 x 2
Diósgyőr - Debrecen 3.60 3.35 2.00
Kisvárda - Újpest 3.60 3.35 2.00
Paks - Honvéd 2.75 3.15 2.50
MTK - Puskás 1.85 3.40 4.10
Haladás - FTC 6.75 4.10 1.45
Mezőkövesd - Vidi 5.25 3.50 1.65

Az egyik a listavezető Ferencváros, amely a sereghajtó Haladás vendége lesz. A két zöld-fehér alakulat csatáján 1.45-ért mérik a fővárosiak sikerét, ami reálisnak is tűnik, ugyanakkor tavaly novemberben a Fradi kikapott Szombathelyen. A Hali viszont négy forduló óta még gólt sem tudott szerezni, így óriási formajavuláson kell átesni, hogy legyen esélye a pontszerzésre. Mondjuk a vélhetően szép számú hazai közönség ebben a segítségére lesz.

Jön Böde? / MTI

A héten a Vidi a PAOK ellen játszik EL-meccset, majd vasárnap a Mezőkövesd vendége lesz. A matyóföldiek kiváló szereplésére kevesen számítottak, nem is vár könnyű 90 perc a fehérváriakra. Azt sem árt számításba venni, hogy a nemzetközi kupameccsek után a bajnokik nem sikerültek idáig túl jól Nikolics csapatának, így az 1.65-ös szorzó talán nem kihagyhatatlan ajánlat.

A harmadik kettes alatti szorzóval az MTK rendelkezik, amelynek vendége a Puskás Akadémia lesz. A formatabellán a Felcsút előzi vendéglátóját, így egy X2 simán benne lehet a pakliban, főleg, hogy Benczés Miklós csapata az élcsapatok ellen idáig remekelt.

Keleti rangadót is rendeznek a fordulóban, hiszen a Diósgyőr otthonába ezúttal a Debrecen látogat. Hatalmas a kontraszt a csapatok között, hiszen a DVTK augusztus óta nem tudott nyerni, míg a Loki szeptember közepe óta nem kapott ki. A nyári meccset Debrecenben 2-0-ra húzta be a hajdúsági alakulat, az utolsó tíz Diósgyőr elleni meccséből pedig összesen 9 győzelme számlál. A kettesre kínált kereken kettes szorzó elgondolkodtató, ugyanakkor hazai pályán a miskolciak veszélyesebbek, így egy brusztolós pontszerzés benne lehet a pakliban.

Szerinted ki nyeri az NB I 2018/19-es szezonját?x;

Az újonc Kisvárda a Honvéd után egy másik fővárosi csapatot, nevezetesen az Újpestet fogadja. A hazaira közel négyszeres szorzót fizet a Tippmixpro, míg a vendégsikerrel duplázhatunk. A lilák jó passzban vannak, így egy szűk győzelmet "kinézünk" nekik a hétvégére is. 

Végül, de nem utolsó sorban maradt a Paks - Honvéd ütközet, ami első ránézésre "no bet" kategória. Ugyanakkor Csertői Aurél nagyon elkeseredetten nyilatkozott a Vidi elleni zakót követően, az is benne van a pakliban, hogy a őszi szezon végéhez közeledve a tolnaiakból elfogyott a szufla. A Honvéd nyerte utolsó három meccsét a Paks ellen, az iksz nélküli kettes 1.75-ért szerintünk játszható tipp lehet.

2018-11-10;212
2018-11-11;212
268681