NB II

Kilenc gól, hétszeres pénz! - három overre esküszünk a másodosztályból

  • varin
Címkék:
megosztom

A szokásos Budaörs-over mellett ezúttal a Vasas és az újoncok csatája is terítékre került.

Budaörs-Zalaegerszeg

Akik rendszeres olvasói az NB II-es beharangozóknak, alighanem megszokták már, hogy ha hétvégi kombi, akkor Budaörs-over. Bognár György csapatára továbbra is az jellemző, hogy képes bárki ellen akár 3-4 gólt is lőni, ám ha rossz napjuk van, simán kiüti őket egy kisebb csapat is. Legutóbb rendkívül gyenge játékkal kaptak ki Cegléden, így most illene javítaniuk az edzőváltás után is szépen menetelő Zalaegerszeg ellen. Az NB II-ben ez a párharc eddig hat mérkőzésen 19 gólt hozott és látva a vendégek remekelő támadójátékát, ezúttal is várhatunk gólt mindkét féltől.

Kazincbarcika-Vasas

Néhány napja megütközött már egymással a Kazincbarcika és a Vasas, akkor az angyalföldiek 4-2-re tudtak győzni a Magyar Kupában. Szerdán mindkét fél egy kicsit felforgatott kezdővel lépett pályára, de természetesen a hétvégi bajnoki prioritást élvez, így most rotálásról szó sem lehet. A formabeli különbség óriási, Kis Károly csapata a legutóbbi két meccsén hét gólt kapott, így nem túl meglepő módon már az edző fejét követelik a XIII. kerületben. A Barcika viszont éppen az edzőváltás után támadt fel, sorra nyeri mérkőzéseit. Fontos tényező lehet, hogy a vendégeknél eltiltás miatt Vaskó Tamás nem játszhat, így az amúgy is rendkívül gólképes hátsó sor egyik stabil pontja lesz maródi. Mindezen tényezők egyértelműen azt mondatják velünk, megismétlődhet a hétközi gólparádé.

Fotó: vasasfc.hu

Duna Aszfalt-Kaposvár

Ha pedig gólok, akkor a két újonc találkozóját is érdemes megemlíteni. Mind a Tiszakécske, mind a Kaposvár messze-messze a várakozásokon felül szerepel, hiszen a hazaiak a 11., a vendégek a 4. helyen tanyáznak. Egyik gárda sem játszik bunkerfocit, amelyre bizonyíték, hogy a Kécske  mérkőzésein több, mint 2-es, a Kaposvárén pedig több, mint 3-as a gólátlag. A kiváló forma mindkét csapatot bátor támadójátékra ösztökélheti, márpedig az odds igen zsíros, ahhoz képest, hogy csak három gólra van szükségünk.

hatharom.com
Budaörs-Zalaegerszeg 2.5 gól felett
Kazincbarcika-Vasas 2.5 gól felett
Duna Aszfalt-Kaposvár 2.5 gól felett
bet365 @7.16
Fogadási határidő: vasárnap 13:30
2018-11-04;9117
megosztom