Angol foci

Régen látott mélységben a Villa, az odds mégis alacsony - íme a tippünk

  • varin
megosztom

Nem vár nagy gólpárbaj a kiesés ellen menekülő Villa és a Bolton Wanderers alsóházi meccsén.

Néhány éve még a Premier League-ben lett volna egy jó kis középosztálybeli rangadó, mára azonban a másodosztály kiesési összecsapásává alacsonyodott az Aston Villa és a Bolton küzdelme. A Championship 17. és 19. helyén álló gárdái rettenetes formában vannak, így gyakorlatilag semmi sem indokolja, hogy a birminghami együttesre csupán 1.45-ös a szorzó.

   
Aston Villa Döntetlen Bolton
1.45 4.75 8.00

Az edzőváltáson átesett bordó-kék mezesek legutóbb a QPR vendégeként szenvedtek vereséget, ráadásul nem akármilyen pocsék játékkal. Hiába a remek támadók, mint Abraham vagy Kodjia, a Loftus Roadon minden képzeletet alulmúlóan gyengék voltak Dean Smith fiai. És noha az igaz, hogy hazai pályán annyira nem szerepelnek gyalázatosan, hiszen hét meccsen 12 pontot szereztek, a bekapott tíz gól azért jelzi, ez a védelem továbbra is pocsék.

Aston Villa#eng-aston_villa#5
Bolton Wanderers#england-bolton_wanderers#5

A Villa Parkba most az a Bolton Wanderers látogat, amely hatalmas meglepetésekkel indította a szezont, ám azt követően, hogy az első négy fordulóban tíz pontot szedtek össze, a következő tizenegyben összesen csak hatot. Sajnos persze ez a realitás Bogdán Ádám egykori csapata esetében, a Bolton tavaly is épphogy megúszta a kiesést és idén is a leggyengébb csapatok között tartják számon.

Kattints és vetélkedj partneroldalunk tippjátékán!

Az azonban mindenképpen biztató lehet, hogy idegenben csak két vereséget szenvedtek el, ráadásul hét meccsen hatszor betaláltak és csak nyolc gólt kaptak.

Igazából semmi nem szól amellett, hogy hihetetlen gólgála lesz. A Villának egy nagyon sovány győzelem is sokat jelentene most, míg a Bolton védekezni érkezik a Villa Parkba. Tavaly mindkétszer 1-0-ra nyert a házigazda csaapat és bár most is valami hasonló eredményt várunk, ha Abrahaméktől azt a támadójátékot látjuk viszont, amelyet a Loftus Roadon, akkor az az egy gól is nehézkes lesz.

hatharom.com
2.75 gól alatt
bet365 @1.82
[2791505] 2018-11-02 20:45:00 Aston Villa - Bolton Wanderersx;
megosztom