Női foci

A gólszámra fogadunk a Diósgyőr-Fradi rangadón

  • ivan
megosztom

Csütörtökön rangadót rendeznek a női NB I-ben, a Ferencvárosi ugyanis Miskolcra látogat.

A 8 forduló után még hibátlan Ferencváros csapata a harmadik helyen álló Diósgyőr vendége lesz, vagyis másfél hét leforgása alatt kétszer is összecsap egymással a borsodi és a népligeti klub. A férfiakéhoz hasonlóan ebben a párharcban is a Fradi a favorit, a zöld-fehérek győzelmét 1.16 körüli oddson mérik a bukmékerek.

A statisztikák alapján mindkét együttes overes csapatnak nevezhető, hiszen 6-2 arányban játszottak olyan mérkőzéseket a bajnokságban, ahol született legalább három találat. Ennek megfelelően az over 2.5 opció nagyon alacsony oddsot fizet, viszont szerintünk ezt a helyzetet érdemes lehet kihasználni - az ellenkező irányba.

Fotó: frad.hu

A Ferencváros a legjobb kerettel bír a mezőnyben, ez pedig a támadó és a védőjátékában is kiütközik. A Fradi messze a legtöbb gólt szerezte idáig (33) és messze a legkevesebbet is kapta (3), vagyis a legjobb védelemre alapozva mozoghatunk az under felé.

Aki szokott női magyar meccseket nézni, az tudhatja, hogy leginkább a kemény mezőnymunka jellemző a találkozókra. Különösen igaz ez akkor, ha rangadóról beszélünk.

Nyilatkozatok*
Fórizs Sándor (DVTK, vezetőedző): "Nagyon szeretnénk nyerni az FTC ellen. Voltunk már közel ahhoz, hogy pontot szerezzünk ellenük, sajnos azokon a mérkőzéseken nem sikerült. Ilyen szurkolótábor előtt, mint amilyen csütörtökön lesz a stadionban, a lányok nagyon motiváltak lesznek és bízom abban, hogy ezúttal be tudjuk majd gyűjteni a három pontot."
 
Szeitl Szilvia (csk, FTC) :"Nem számítunk könnyű mérkőzésre. A DVTK biztosan jól felkészül belőlünk. Jól szervezett csapat, erőszakosak és harciasak mind a középpályán, mind a védelemben, elől pedig gyors csatáraik vannak. Nem egyszerű játszani ellenük, de bízom a csapatomban, hogy hatékonyak leszünk és megnyerjük a mérkőzést! Biztos vagyok benne, hogy mind a 2 csapatot feldobja az, hogy stadionban villanyfényes tévés mérkőzésen játszhatnak. Mindenképpen meg szeretnénk őrizni veretlenségünket és szeretnénk hazahozni a három pontot"

A nyolccsapatos NB I meglehetősen kettészakadt, a Fradi, MTK, DVTK, Haladás négyese kiemelkedik a ligából, viszont ezek a csapatok elég sokszor játszanak underes meccseket egymással.

A Fradi idén a "nagyok" közül játszott az MTK-val (idegenben 1-2), a Haladással (otthon 1-0)  és augusztusban már a Diósgyőr ellen is (otthon 3-1).

Tekintve, hogy most idegenben lép pályára a címvédő, szerintünk hasonlóan szoros és kevésgólos meccs is benne van a pakliban, így viszont érdemes lehet az irodák ajánlatára tenni egy próbát, hiszen a 3,5 underes tippre közel 1.80-as szorzót kínálnak. Egy alacsony-közepes téttel érdemes lehet megkockáztatni.

 

Tipp: Kevesebb, mint 4 gól lesz a mérkőzésen@1.83     

bet365

 

megosztom