Német Kupa

Feszes meccsen, szép oddson nyeretjük a Herthát

  • gb1
megosztom

A DFB Pokal második körében Dárdaiék a Bundesliga 2-ben vitézkedő, egykori élvonalbeli Darmstadt otthonában szerepelnek.

Dárdaiék újabb komoly bravúrt hajtottak végre a hétvégén. fotó: Hertha Official

1x2     
Darmstadt Döntetlen Hertha
5.25 4.20 1.57

Kedden 18:30-tól a Darmstadt 98 a Hertha BSC-t fogadja a Merck-Stadion am Bollenfalltorban a Német Kupa kiírásának második körében.

A Liliomok a kiírás első felvonásában a Magdeburg vendégeként tudtak diadalmaskodni, most azonban jóval nagyobb feladat vár rájuk. A bajnokságban elég hullámzóan teljesít Dirk Schuster legénysége, így 11 forduló után csak a 12. helyen tanyáznak és aligha lesznek versenyben az élvonalba jutásért. Kisebb önbizalomra adhat okot azonban, hogy az élbolyban csücsülő, 10 meccs alatt csak egyszer kikapó Fürthöt 2-0-ra verték pénteken.

Darmstadt#ger-darmstadt#5

Sok pihenőt nem kapott a Hertha BSC csapata sem, hiszen csak három nap telt el a Dortmund elleni heroikus 2-2 óta. A Signal-Iduna Parkban ismét beigazolódott a foci egyik legősibb törvénye, mégpedig, hogy a kimaradt helyzetek a végén megbosszulják magukat. Bár a Darazsak több ízben 3-1-re elhúzhattak volna, a végén Kalou a büntetőpontról nem hibázott és így egy pontot csentek el a listavezetőtől.

Hertha Berlin#ger-hertha_berlin#5

Dárdaiék így továbbra is ragadnak az élmezőnyhöz és 9 forduló alatt mindössze egy vereséget jegyeznek - a magyar kapitány idén már a legnagyobb Bundesliga-klubok ellen is sikeresen vette fel a kesztyűt.

Az embereknek tetszik, a szakértők megdicsérik a Herthát, hogy jól néz ki, amit csinálunk

- mondta a pécsi születésű taktikus az M4 Sportnak adott interjújában.

A fővárosi csapat az első körben a harmadosztályú Braunschweig otthonában tudott nyerni, egy kínkeserven kiszenvedett találkozón. Az alsóbb ligás együttesek sorra megmutatják, hogy a kupában bármi lehetséges és szorongatják rendesen az élvonalbeli csapatokat, így nem gondolnánk, hogy a Hertha továbbjutása sétagalopp lenne.

A Dortmund elleni párharc sokat kivett a berliniek legjobbjaiból, így arra számítunk, hogy egy alacsony találatszámot hozó, ismét nehezen kiharcolt továbblépés van kilátásban Ibisevicéknek. A    fogadáskészítő opciójával ha a vendégsikert a 4 gól alatti opcióval (maximum 3) kombináljuk, egész pofás szorzót kapunk. 

 

  • Hertha nyer + 3.5 gól alatt @2.30    

 

[2874519] 2018-10-30 18:30:00 Darmstadt - Hertha Berlinx;
megosztom