Sportfogadás

Rekordszámú tippmester a Logibeten - soha nem volt még ennyi tipp!

Közel 150 tippmester küzd a felhasználók kegyeiért, óriási tehát a merítési lehetőség.

Kattints a képre és csatlakozz a nyerők táborához!

Több szempontból is rekordot jelentő hónap lesz a Logibet életében 2018 októbere, szinte soha nem látott aktivitás van ugyanis az oldalon. Mind a tippmesterek számában, mind a leadott tippekben az egeket verdesi a mérce, a választék tehát hatalmas.

Előfizetői vélemény a Logibetről
"3-4 hónapja kezdtem itt. Totál süket vagyok a fogadáshoz, de a ps-en keletkezett $350 free betem. Na mit csináljak vele, vakon nem akartam lövöldözni, így kerültem ide. Megfogadtam a tanácsokat, hogyan kezeljem a rollt. €1-es egységgel kezdtem és fogadtam a mesterekre, seniorokra szinte mindig, sokszor juniorokra is. Ma már válogatósabb vagyok, tétkezelésben is máshogy rakom a tipstereket. Szépen fejlődöm, jelenleg €4 az egységem, nem vettem ki egy centet sem, hogy gyarapodjon a roll. Szóval, mint zöldfülű sportfogadó, csak pozitívumokat tudok mondani a szolgáltatásról. Hajrá!"
By: TwiceOver

A hónap végéhez közeledve ugyanis bőven átugrotta a tippek száma az 5000-et, amely mennyiségre mi nem is emlékszünk az elmúlt évekből. Ezen tippek egy része ráadásul már rookie, vagyis előfizetők által megvásárolható tipp volt, ami azt jelenti, hogy az érdeklődők minden napra bőségesen találhattak tippet.

Ami a legjobb tippmestereket illeti, októberben eddig átlagosan majdnem napi 20 tippet adtak fel a masterek és a seniorok.

De nem csak a tippek száma, hanem a tippmesterek is egyre többen vannak, hiszen jelenleg 148 aktív és több száz egyelőre még inaktív tippmester van a Logibeten. Külön öröm a partneroldalunk számára, hogy rengeteg az új, tehetséges tippmester, akik törnek fel a ranglistán, amely azt bizonyítja, hogy az új, feliratkozás alapú kifizetési rendszer valóban motiválja a tipstereket a jó teljesítmény elérésére és az előfizetők kiszolgálására.

Érdemes lehet tehát akár előfizetőként, akár tippmesterként is kipróbálni a Logibetet, hiszen a fejlesztéseknek köszönhetően az oldal elsődleges szándéka az lett, hogy a vásárlókat maximálisan kiszolgálják a tippmesterek, és az oldal legjobbjai között kizárólag azok a fogadók legyenek, akik hosszútávon képesek profitot elérni.