NFL

Keserves meccs elé néz a New England-i 10-es - +EV-s játékos speckó tipp!

megosztom

A Buffalo Bills és a New England Patriots összecsapásával zárul az NFL alapszakaszának 8. játékhete.

Vegasban 14 pontos favoritnak hozták ki a vendégeket, ami beszédes az esélyeket illetően. Ettől függetlenül azonban ne intézzük el ezt a meccset egy kézlegyintéssel, hiszen akad egy olyan külön párharc, ami csemegének ígérkezik. 

White tavaly leszedte Brady egyik passzát. - Fotó: NFL

A buffalói offense a meccsenkénti átlagban 11.6 pontos termésével jelenleg a leggyengébb, így a hazaiak nem tehetnek mást, mint bízni a védelem extra teljesítményében. Van is potenciál a csapat ezen egységében, különösen, ami a passzok levédekezését illeti. Meccsenként átlagban 210.1 yardot engednek, ezzel pedig a harmadik legjobbak a ligában. Ez egy részről köszönhető annak, hogy futás ellen viszont egyáltalán nem hatékonyak, így az ellenfelek leginkább a földön próbálkoznak, másrészről pedig Tre'Davious White személyének. 

White a liga legtehetségesebb és legjobb cornerei közé tartozik, aki mellett nem sok sót esznek az elkapók. Múlt héten T.Y. Hilton életét keserítette meg, azelőtt pedig DeAndre Hopkinst vette le a pályáról. Mindketten kiváló elkapók, utóbbi ráadásul élete formájában játszik. Davis ezúttal leginkább azzal a Josh Gordonnal néz majd farkasszemet, aki egy hete a Kansas ellen első 100 yardos meccsét jegyezte a New England színeiben. Az egy jó matchup volt Gordonnak, amit ki is használtak Tom Bradyvel. Davis viszont teljesen más kaliber, mint a kansasi cornerek. 

Valószínűleg most jóval kevesebb labdával keresi majd Brady, akinek nincsenek is a legszebb emlékei a buffalói 27-esről, hiszen tavaly az egyik labdáját levadászta White.

És igazából nem is lesz rászorulva Brady, hogy ezt a párharcot erőltesse, hiszen James White-tal a futójáték és a rövid passzok tökéletesen működhetnek, illetve természetesen ott lesz Julian Edelman, Rob Gronkowski és Chris Hogan is, mint lehetséges célpontok.

De a legfontosabb a hatékony futójáték lesz, amiben nem csak White-ra, de a Sony Michel helyére beugró Kenjon Barnerre is számíthatnak. 

A múlt hetitől tehát visszafogottabb meccsre számítunk Gordontól. Ami egyébként érdekes, hogy a Kansas ellen 55.5-re húzták a határt Gordonra, most pedig egy sokkal minőségibb corner ellen még emeltek is ezen. Múlt héten value volt az over, most viszont egyértelműen az underben van az érték. 

Buffalo Bills - New England Patriots
hatharom.com
Játékos fogadó yardjai - Josh Gordon 58.5 alatt
1.83 @    
Fogadási határidő: kedd, 01:15
bet365
megosztom