La Liga

Tippek az El Clásicóra - ezt várjuk mi

megosztom

Az ősi rivalizálás legújabb epizódja itt van a nyakunkon és a világ futballrajongói tűkön ülve várják a kezdőrúgást.

Vasárnap minden szem a Clásicóra szegeződik. fotó: LaSexta

Varin

Az ingyenes tippemet megtaláljátok a Logibeten, amely szorzója ráadásul alig csökkent. Nem titok ennek fényében, hogy kevés gólos mérkőzést várok, nem látom igazán egyik csapatban sem, hogy gólfesztivált tudna rendezni, különösen a hétközi BL-meccsek után. A katalánok ugyan elbírták Messi hiányát, de nem volt egy lebilincselő támadójáték, amelyet prezentáltak, Suárezen például nagyon látszik a frusztráltság, rajta kívül pedig olyan igazán nagy gólvágó nem áll Valverde rendelkezésére.

A Real Madridnál a Plzennek lőtt két gól igen beszédes, az pedig csakhamar kiderült, hogy hiába Bale, Benzema, Asensio, Díaz, Vázquez vagy akárki más, Ronaldo pótlása nincs és nem is lesz megoldva a házon belül.

Változatlanul underesnek gondolom a mérkőzést, persze fulladhat adok-kapokba a 90 perc, de nem hiszem, hogy bármelyik fél láncokat szaggatva tör majd a másik "életére". 2-0, 2-1 körüli eredményt várok, nem sokkolna, ha a katalánok góltalanul tartanák a madridiakat, megkomponálva ezzel Lopetegui hattyúdalát.

Tipp: 3.25 gól alatt @1.80    

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

mr.blonde

A tippem szorzója 1.53-as szorzón látott napvilágot, igaz, akkor Messi hiánya még nem volt ismert tényező. Bár szerintem egyértelmű, hogy az argentin hiányában a Barcelona egy teljesen más csapat, a mostani Real Madrid darabokban van, ezért a legkevesebb valószínűsége a három kimenetel közül nálam a kettesnek van.

A pletykák szerint Lopetegui utolsó meccse lehet a vasárnapi, egy ilyen infó pedig "Démoklész kardjaként" lebeghet a csapat felett.

A hazai pálya és a Barca-játékosok formája is a hazait mondatja velem, de a -0.25-s AH-val védve a tippet szerintem jobb próbálkozni.

Tipp:  Barcelona -0.25@1.70     

gb1

Ritkán ilyen kézenfekvő nyeretni bármelyik csapatot a Clásicón, pedig most tényleg minden háttérinformáció hazai sikert predesztinál. A Barca 40 éve nem futott ilyen jól otthon, hiszen jelenleg 41 bajnoki meccs óta nem találtak legyőzőre a Camp Nouban. A La Ligában lejátszott két meccsükön tavaly a katalánok négy pontot csíptek. Érdekesség, hogy ez lesz Julen Lopetegui első (és könnyen lehet, hogy utolsó) El Clásicója – az utóbbi hat edzőből öt elveszítette első klasszikusát barcelonai gyepen.

A madridiak mellesleg a 01/02-es szezonban kezdtek utoljára ennyire rosszul és mindent sorozatot figyelembe véve Lopeteguinak ’sikerült’ egy bő 65 éves negatív edzői csúcsot beállítania. Akad még bőven stat ami a hazaiak sikerét támasztja alá és persze tudjuk, hogy a klubfutball legnagyobb összecsapása mindig tartogat meglepetést, de az 1.9-re szabott Barca odds tartogat elég értéket ahhoz, hogy behúzzuk.

 

Tipp: Barcelona@1.90   

 

Tomihmvh

Noha Messi nem lép pályára, szerintem még így is a Barcelona a meccs favoritja. A katalánok az argentin sztár nélkül 2-0-ra verték az Intert szerdán, összességében elfogadható teljesítménnyel, míg a Real Madrid az utóbbi hetekben atomjaira hullott. Hétközben is csak eggyel nyomta le a Királyi Gárda a Plzent hazai pályán, azt megelezően ötször sem tudott nyerni, ráadásul azon meccsekből négyet is elbukott a Barcánál jóval gyengébb alakulatok ellenében is. Úgy vélem, hogy a Barca még Messi hiányában is behúzza az El Clásicót hazai pályán és hét pontra távolodik el az ősi riválistól.

 

Tipp: Barcelona@1.90     


Ti mire fogadnátok a Barcelona - Real Madrid  meccsen?

 

 

[2844544] 2018-10-28 16:15:00 Barcelona - Real Madridx;
megosztom