Sportfogadás

468-szoros szorzójú kombit csípett meg olvasónk - fotó

A szombati játéknapot meglovagolva nyolc meccset szúrt ki magának hibátlanul és kis tétből szép summát zsebelt be felhasználónk.

A TipPics rendszerébe több szép szeló is befutott a napokban, odds tekintetében ráadásul egy egészen kiemelkedőről tudunk beszámolni. 'Nakazu' nevű olvasónk gyönyörűen szelektált a szombati menüből, többek közt elkerülve a Dortmund-Hertha 2-2-es meglepetés döntetlenjét.

A tippsor két Premier League, két magyar NBI valamint négy Bundesliga meccseből állt össze és

100 forintos tétből 46.859 forintos megtérülést eredményezett a sportfogadónak!

A legszebb választása kétség kívül a 3.10-szeres oddsú Fulham-Bournemouth 'vendég+2.5 fölötti gólszám' volt, ahol a komoly gondokkal küzdő és kieső helyen álló hazaiak végül 3-0-s vereséget szenvedtek. A nap ajándéka a Hoffenheim győzelme volt, amit alapból 1.50 körül mértek az irodák, de 'nakazu' ezt is megspékelte egy kicsit a gólokkal, így növelve a szorzót - Szalaiék végül 4-0-ra verték a Stuttgartot, bár a magyar támadó ezúttal nem kapott lehetőséget.

A nyereményhez ezúton is gratulálunk, íme a szeló:

Amennyiben szeretnél Te is a hatharom.com címlapján szerepelni, ne habozz beküldeni nyertes szelvényedet és mi örömmel közzétesszük azt a nagyérdeműnek.