Angol foci

Nagyon furcsa mellékzönge kíséri a Liverpool hétvégi meccsét

  • varin
megosztom

A Vörösök hétvégén a Cardiff csapatát fogadják, ami első ránézésre országos egyesnek tűnik.

Fotó: Facebook

Első ránézésre talán nem tűnik az év meccsének a Premier League 10. fordulójában esedékes Liverpool-Cardiff találkozó, ám ettől függetlenül bőségesen van lehetőségünk value-t találni az oddsokban. A rangadónak éppen nem nevezhető találkozó ráadásul furcsa felhangot kapott, köszönhetően a Cardiff csapatkapitányának, aki egy meggondolatlan kijelentéssel "készült" a hétvégi meccsre.

   
Liverpool Döntetlen Cardiff
1.11 11.00 26.00

Az idén mindössze egyetlen győzelemmel szerénykedő walesi gárda alapembere ugyanis az alábbiakat mondta a liverpooli kirándulást megelőzően: "Nehéz döntés, de összességében azt szeretném, hogy a Liverpool legyen a bajnok. Hatalmas dolog lenne ez a klubnak és a városnak is, de nagyon nehéz dolguk lesz a Manchester City ellen" - mondta a Sean Morrison

A Cardiff szurkolói elég erőteljes felháborodásnak adtak hangot, már-már megvádolva Morrisont azzal, hogy hajlandó lenne hozzásegíteni az ellenfelet a győzelemhez. Noha ennek valójában kevés a realitása és a Poolnak aligha van szüksége bármilyen segítségre, a nem túlságosan jól sikerült mondatok még visszaüthetnek a bekkre.

Cardiff City#wales-cardiff_city#10

Rá is férne egyébként a Poolra egy sima győzelem, hiszen akadt Kloppék életében néhány gyengébb hét, és igaz, hogy sikerült legyőzniük a Huddersfieldet és a Crvena Zvezdát is, jövő héten az Emirates-be utaznak, ami aligha lesz könnyű küldetés. A hétközi, magabiztos sikert követően sok változás nem várható Klopp csapatában, vélhetően Szalah, Mané és Firmino is ott lesz a kezdőben, míg a kimaradók rubrikában Oxlade Chamberlain és Jordan Henderson mellett Naby Keitát találjuk.

A vendégeknek nincs különösebb okuk a bizakodásra, sikerült ugyan a Fulhamet múlt héten legyőzniük egy rendkívül fontos kiesési rangadón, ám ez még igen kevés az üdvösséghez, de minimum egy látványos, offenzív játékkal tarkított 90 percre elégnek tartjuk Reidéket. Neil Warnock csapata gólt rúgott idén már az Arsenalnak, a Chelsea-nek, igaz, bőségesen kaptak is.

Nincs különösebben mitől félnie a kiscsapatnak, mikroszkopikus esélyük van csupán a pontszerzésre. Egy jó kis meccs azonban kisülhet, amelynek a végén azért a hazaiak örülnek majd.

hatharom.com
Bet Builder: Liverpool 2 v. több góllal nyer + BTS
bet365 @3.75
[2782049] 2018-10-27 16:00:00 Liverpool - Cardiff Cityx;
267610
megosztom