Tippjáték

Tippelj az El Clásicóra és büntesd le a spanokat!

megosztom

Rendhagyó tippjátékunkban az első büntetőlap leendő tulajdonosára kell voksolni a vasárnap megrendezésre kerülő Barcelona-Real Madrid spanyol derbin.

Bő tíz esztendeje, azaz 2007 óta nem fordult elő, hogy a klubfoci legnagyobb összecsapásán se Lionel Messi, se Cristiano Ronaldo nem lépett pályára. A vasárnapi összecsapás ettől a nem elhanyagolható ténytől függetlenül persze rengeteg izgalmat tartogat, és az utóbbi évek alapján jól tudjuk, hogy akár az egész szezont befolyásoló hatása is lehet.

Az októberi promóesőben megannyi különböző megmérettetésben próbálhattátok ki magatokat, a klasszikusra pedig a következőt eszeltük ki.

Tippeld meg, hogy ki kapja az El Clásicón az első büntetőcédulát, és ha szerencséd van, megajándékozunk egy spori-szettel*, hogy Te is kiállíthasd a haverokat!

 

20181026163532
A játékban való részvételhez csupán egy hatharom.com-os regisztrációra van szükséged.
 
Ha több játékosunk is helyesen tippeli meg, ki kapja az első büntetőcédulát a 2018. október 28-i Barcelona-Real Madrid mérkőzésen, akkor az jogoult a nyereményre, aki időben legkorábban adja fel a tippjét.
 
*A spori szett egy tartótok, benne játékvezetők által előszeretettel használt sárga és piros lappal.

Nem túl meglepő módon a   -nál a legkisebb szorzóval Ramos-ra fogadhatunk - amennyiben ő sárgul be (vagy állítják ki élből) először, 8-szoros megtérülést fizetne a buki. A második és harmadik helyen 9-szeres oddson szintén két heves temperamentumú spílert, Vidalt és Casemirót találjuk. 

Ha még nem rendelkezel     számlával, az alább található gomb segítségével pár kattintással nyithatsz egyet, és akár a játékban megjátszott tippedet is megfogadhatod, valamint ehhez hasonló érdekesebbnél érdekesebb piacokkal találkozhatsz a világ egyik legszélesebb fogadási kínálatában.

bet365

 

[2844544] 2018-10-28 16:15:00 Barcelona - Real Madridx;
megosztom