Angol foci

Nincs oka, hogy bízzunk az Aston Villában - erős tippünk viszont van!

  • varin
megosztom

A QPR remek formába lendült, a Villa pedig továbbra is rettentően pocsék idegenben. Adja magát a tippünk.

   
QPR Döntetlen Aston Villa
2.70 3.30 2.87

Továbbra sem tudta összekapni magát az Aston Villa együttese, ahol úgy tűnik, Dean Smith mester sem tudott új impulzust adni a csapatnak. A birminghamiek ugyan kínkeservesen legyőzték a Swansea-t, ám kedden ismét pont nélkül maradtak, ráadásul a szintén nem verhetetlen Norwich vendégként. Most azonban a Loftus Roadon lesz jelenésük Abrahaméknek, márpedig a QPR csodálatos formába lendült.

Aston Villa#eng-aston_villa#10

A Rangers nem csak az utolsó négy meccsén maradt veretlen, de az első négy forduló sikertelenségét követően már hat győzelmet is jegyez. Steve McClaren csapata borzalmas rajtot vett, első négy meccsén 13 gólt kapott, ám mostanra egészen a 13. helyig értek fel, amellyel pénteki ellenfelüket is megelőzik. Elsősorban a védelem stabilizálása jelenti a siker kulcsát, hiszen a WBA-tól beszedett hetest leszámítva kevesebb, mint 1 a kapott gólátlaguk. Hemedék legutóbb a Sheffield Wednesday-t gázolták le otthon, így messze nincs okuk félni a Villától sem, még az egál odds ellenére sem.

A birminghami alakulat ugyanis szégyenletesen szerepel idén is, hiába kezdték a bajnokságot két győzelemmel, az azt követő 12 találkozón ugyanígy csak két siker jött össze nekik. Az idegenbeli mérlegük egészen gyalázatos, az 1-3-3-as mérleget ráadásul úgy sikerült összehozniuk, hogy minden meccsen lőttek gólt.

Az Aston Villa minden idei idegenbeli meccsén ült a BTS, ráadásul tavaly oda-vissza betalált mindkét alakulat.

A vendégek 22-22-es gólkülönbsége nem véletlen, a pocsék védelemhez elég jó támadósor társul. Ez elsősorban a Chelsea játékosának, Tammy Abrahamnek köszönhető, aki utolsó négy meccsén háromszor is betalált, ráadásul a Swansea ellen győztes gólt szerzett.

Tippünk tehát eléggé magától értetődő, a Villa lőni és kapni is fog bőségesen gólt a QPR ellen.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
Unibet @1.76
[2791501] 2018-10-26 20:45:00 Queens Park Rangers - Aston Villax;
267981
megosztom