Sportfogadás

Így fosztja ki a bukmékereket a Logibet legkirályabb csajszija - interjú Tippergretával

2018-ban több, mint egymillió forintot hozhatott Tippergreta parteneroldalunk, a logibet.com előfizetőinek. Íme a titok!

A felhasználókat egyik legjobban érdeklő kérdéssel kezdenénk: a lányok is szoktak fogadni? :)

Vártam ezt a kérdést :) Erről egy Jóbarátok rész jut eszembe, mikor Chandler és Joey keresik a választ arra a kérdésre, hogy mi az amit csak férfiak tudnak csinálni vagy dolgozni, már nem emlékszem pontosan. A válasz pedig péniszmodell lett a rész végére :) Na valahogy én is így gondolom! Sportoló és sportfogadó családban nőttem, ahol nap mint nap volt tippmixelgetés, meccsnézés! Ez nagyon rám ragadt, bátyám pedig elég komoly szinten pókerezik illetve fogad. Ő mutatta meg mi a sportfogadás lényege, plusz jelenleg is sokat segít, mint Harley-nak Joker, csak ott más a kapcsolat :) Ja és képregény/manga/sorozat függő is vagyok!

Volt néhány csendesebb hónapod a Logibeten, majd végül ismét feltörtél a legjobbak közé. Cél az első hely?

Igen!! Minden versenyt megszeretnék nyerni, ahogy ezt is. Cél az első hely és a legtöbb feliratkozó! (mondjuk az nehéz lesz Varin mellett :) ) Csendesebb napok elképzelhetőek az egyetem miatt a jövőben is, de 120 tippet szinte minden hónapban lerakunk majd az asztalra.

Csatlakozz a Logibethez mindössze havi 19 euróért, amely áron nem csak Tippergreta, de a többi master és senior tippjét is megkaphatod - Kattints a képre a folytatáshoz!

Azt, hogy melyik sportágból vagy a legsikeresebb, remekül láthatjuk a számokból is. De mikre fogadsz te személyesen a legszívesebben?

Nehéz kérdés :) A teniszt és a focit szeretem legjobban nézni, de legjobban élőben szeretek fogadni, sportág szinte mindegy, de sokat fogadok kosárra és kézire élőben, mikor eltolódnak a határok. A mainstream meccsekre pl. Bajnokok Ligája is inkább élőben szeretek fogadni, mikor már van value a fogadásban, mert ott az oddsok és határok azért nagyon jól be vannak lőve meccs előtt.
Nagyon várom már az élő funkciót Logibeten.

Sokszor említetted, hogy remek forrást találtál jégkorongra és a számaid valóban hihetetlenek az elmúlt hónapokban. Számíthatunk hasonlóan kimagasló folytatásra?

Azt nem tudjuk ígérni, hogy minden hónapban +20%os ROI-nk lesz, az lehetetlen. Cél minden hónapban stabilan plusszolni, ez sem egyszerű, de hamarosan több időm lesz és több kosárlabdatippel fogunk támadni, over/under piacra leginkább. A jégkorong továbbra is erős lesz, de irreális elvárás lenne minden hónapban 130 egység profit.

Tippergreta 2018-ban 748 tipp alapján 8.26%-os ROI-val és +570 egységben áll, amely azt jelenti, hogy 2000 forintos egységenkénti tét mellett 1 millió 140 ezer forint lehet az előfizetők profitja a master tippmesterrel.

Te szoktad követni más tippmesterek munkásságát a Logibeten, avagy kizárólag a saját teljesítményeddel foglalkozol?

Bevallom őszintén, csak az ingyenes tippeket nézem meg, de gondolkodtam előfizetésen, már csak ötletgyűjtésnek is megérné a 19 euró. Az archívumot néha megnézem, hogy mire tippelt a többi master és Griezmann vagy Noemail! Egyrészt információgyűjtés, másrészt kíváncsiságból

És végezetül, miért ajánlanád másoknak a Logibetet?

Elsősorban a részletes statisztika és korrektség miatt, talán ez a legfontosabb. Az eredmények is jók, és ezek a tényleges eredmények, mindenféle korrigálás nélkül. Innovatív az oldal.
Az ember válogathat a saját stílusához illő tippadót, az ár nagyon korrekt, még Magyar viszonylatban is.

Szóval én örülök ennek az oldalnak, remélem minél jobb lesz és minél több ember rátalál majd!

Csatlakozz a nyerők táborához!