Tippjáték

Tippeld meg a PAOK-Vidi végeredményét és nyerd meg a legújabb FIFA játékot!

megosztom

A címvédő magyar bajnok MOL Vidi együttese győzelmi kényszerben utazik Görögországba - szerinted milyen eredményt ér el a székesfehérvári alakulat a soron következő Europa Liga meccsén?

Az Európa Liga L-csoportjának győztese kétség kívül a Premier League óriás Chelsea lesz, a kvartett többi helyezése azonban még bárhogy alakulhat. Ez persze magyar szempontból egy elég optimista kijelentés, hiszen a két meccs után nulla egységgel álló Vidi ismét óriási underdog lesz a PAOK otthonában - székesfehérváriak győzelme tízszeres oddson fogadható a   -ön.

Nem könnyíti meg Marko Nikolics helyzetét az a tény sem, hogy a szaloniki gárda parádés formában várja az összecsapást, hiszen zsinórban négy győzelem után érkeznek a csütörtöki összecsapásra, ráadásul a megelőző kilenc találkozójukból csak egyszer szenvedtek vereséget, mégpedig a Chelsea ellen.

A remény ettől függetlenül ott csillog a magyar szurkolók szemében, hiszen a Stamford Bridge-en mutatott játékra lehet építeni és azáltal értékes pontot vagy akár pontokat gyűjteni.

Ezúttal ismét rajtatok a sor, hogy a rendkívül nehezen jósolható találkozón megtippeljétek a végeredményt, és a változatosság kedvéért ezúttal

a leggyorsabban helyesen tippelő felhasználónkat a világ legnépszerűbb játékával, a nemrég megjelent FIFA 19-cel ajándékozzuk meg!

Nincs más dolgod tehát, mint az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével megtippelni, hogy mi lesz a pontos végeredménye a PAOK-MOL Vidi párharcnak, és ha szerencséd van, tiéd lehet a FIFA19 játék!

A nyertes természetesen kiválaszthatja, hogy milyen platformra (PC, XBOX, PS) kéri a game-et.

20181024081902

A kvalifikációhoz nem kell mást tenned, mint helyesen tippelni és teljesíteni az alábbi feltételeket!
 

2018 október 25. 23:59-ig

 • ha még nincs számlád, regisztrálj a    -re!
   
 • Fizess be a   -számládra!
   
 • Küldd el nekünk    -azonosítódat az alábbi formon!
   
 • Miután befizettél, jelezd azt felénk az alábbi 'Már be is fizettem a számlámra' üzenet bepipálásával!
   
 • a bet365-re korábban regisztrált felhasználóink is kvalifikálhatnak a nyereményre, amennyiben már elküldték az azonosítójukat, és be is fizettek számlájukra
23
A játék menete és részvételi feltételei
Tippeld meg, mi lesz a pontos végeredmény a 2018. október 25-i PAOK-MOL Vidi találkozón! Tippedet a mérkőzés kezdőrúgásáig (21:00) adhatod meg. A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyvének adatait vesszük figyelembe a nyertes tipp megállapításához.
 
Az a felhasználó nyer, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett eltalálja a pontos végeredményt. Amennyiben  'más eredménnyel' zárul a mérkőzés, az erre az opcióra tippelők közül kerül ki a nyertes.
 
Amennyiben többen is eltalálják a mérkőzés pontos végeredményét és egynél többen is kvalifikáltak a nyereményre, akkor a FIFA 19 játékot az a kvalifikációs feltételeket maradéktalanul teljesítő felhasználó nyeri, aki időben legkorábban tippelt helyesen.
 
Ahhoz, hogy jogosult lehess a nyereményre, rendelkezned kell     -számlával, amelyre 2018. október. 25. 23:59-ig legalább egyszer befizettél. 
 
Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.
 
A nyertes kiválaszthatja, hogy milyen platformra (PC, XBOX, PS) kéri a game-et.
bet365
megosztom