Hűségrendszer

Jön a MIKRON, a Hathárom hűségrendszerének alapja

Hamarosan beváltható kriptopénzt adunk majd a kommentekért, blogbejegyzésekért és a közösség kialakításában való részvételért.

Hamarosan elindul egy tömeges mikrotranzakciókat lehetővé tevő kriptopénz, amely a Hathárom hűségrendszerének alapját is adja majd. A MIKRONT várhatóan még novemberben bevezetjük a Hatháromra, így a hűségpontjaitokat nemsokára felváltja a kriptopénz. Hogy pontosan mire is válthatjátok be a kriptopénzeteket, arról a későbbiekben számolunk be, de ígérjük, örülni fogtok neki!

Korábban már hírt adtunk oldalunkon, hogy a pontokat felváltja egy magyar fejlesztésű kriptopénz, így a különböző kommentek és blogbejegyzések nem csak virtuális pontokat, hanem kriptopénzt érnek majd, amelyeket később különböző dolgokra el is költhettek.

A MIKRON a fejlesztők szerint egy olyan közösségépítő eszköz, amellyel nem csak a közösségi élet kap nagyobb hangsúlyt, de egy remek jutalmazási megoldás a tartalomgyártóknak is.

Miért különleges a MIKRON?

Többek között azért, mert fejlesztői, a marketing és értékesítő stábja nem hatalmas árfolyamemelkedésekben reménykedik. Nem céljuk fél év alatt meggazdagodni, lehet, hogy egyáltalán nem is akarnak meggazdagodni. Szeretik ezt a technológiát, szinte gyermeki lelkesedéssel követik a blokklánc-ipar fejlődését. Ráadásul elég bátrak ahhoz, hogy saját kriptopénzt, blokklánc-projektet hozzanak létre.

Mit nyújt a MIKRON hivatalos honlapja, a néhány napja indult mikron.io?

  •     Elérhető a MIKRON White Paper.
  •     Információk a közelgő ICO-ról
  •     A MIKRON Roadmap
  •     Regisztrálhattok, hogy hamarosan letölthessétek a MIKRON Wallet-et
  •     Bővebb információ a felhasználási területekről
  •     Láthatjátok az első partnereket
  •     Négy titok a MIKRON-ról

Ha többet akarsz olvasni a vadiúj kriptopénzről és annak sajátosságairól, akkor mindenképpen érdemes felkeresni a MIKRON weboldalát, ahol további részleteket is megtudhatsz arról, hogy mely oldalakon is lesz jelen a MIKRON, valamint arról, hogyan is érdemes hozzákezdeni a gyűjtögetéshez. Ha pedig kérdésed van vagy beszélgetni szeretnél a fejlesztő csapattal, megteheted a MIKRON Discord-csatornáján, amelyhez itt találod a meghívó linket!