Bajnokok Ligája

Spéci és ígéretes tippeket találtunk a Real meccsére

megosztom

Nagyon kéne egy önbizalomnövelő győzelem a Real Madridnak, első ránézésre a Viktoria Plzen ehhez ideális ellenfél lehet.

Nagyon nincs mit ragozni a Real Madrid formáját, a király gárda nagyon régen nem látott gödörbe került és egyelőre nem is tud belőle kimászni. A nyáron kinevezett Julen Lopetegui irányításával a blancók csak keresik önmagukat, sorra jönnek a kínosabbnál kínosabb pofonok, az eredménytelenség pedig a csapatmorált és az elköteleződöttséget is kikezdte.

Real Madrid#esp-real_madrid#5

A Real egy hónapja nyert utoljára meccset, azóta egy remi mellett négy vereség a csapat mérlege, ennek ellenére még képben van a bajnokságban és a BL-ben is. Viszont ha ezt a meccset nem nyerik meg a spanyolok, úgy keserves küzdelem várhat rájuk a továbbjutásért is. 

A blancóknál Dani Carvajal játékát leszámítva Lopetegui mindenkire számíthat. A Levante ellen Kroos, Bale és Benzema is csak a padon kezdett, most mind a hárman ott lehetnek az első perctől kezdve, viszont Isco pocsék hétvégi teljesítménye miatt lehet csak csere lesz.

A nevek alapján elég combos kezdővel állhat fel a Real, de nagy kérdés, hogy mennyire sikerül felpörögni és mi történik akkor, ha nem sikerül gyorsan feltörni a csehek védelmét.

A Plzen Rómában egy ötöst kapott, így érhetően nem sokra tartják a bukik, és ebben még úgy is igazuk lehet, hogy a Madrid gyengélkedik. Telt házra és pazar hangulatra nem lehet számítani, de akkora minőségbeli különbség van a csapatok között, hogy a hendikepre így sem merünk fogadni.

Mire érdemes fogadni?

Várakozásaink szerint a Real Madrid nagyon komoly mezőnyfölényben futballozik majd, ebből kiindulva két tetszetős tippet is találtunk. Az egyik a szögletek számára, a másik a lapokra vonatkozik.

Egy 70 százalékos labdabirtoklási fölény mellett a félidőnkénti 4-5 sarokrúgás egyátalán nem tűnik vállalhatatlannak, míg a játékosok sebességbeli különbsége miatt az sem ördögtől való gondolat, hogy a csehek gyűjtenek be több büntetőlapot.

 

  • Tipp: Real Madrid szögletek száma 8.5 felett@1.83    
     
  • Tipp: Büntetőlapok - Plzen -1 AH@1.75    
[2876565] 2018-10-23 21:00:00 Real Madrid - Viktoria Plzenx;
megosztom