Sportfogadás

Ezt várjátok Ti - masszív oddsok a manchesteri csapatok BL-meccsein

megosztom

A két ősi rivális közül papíron az égszínkékeknek lesz könnyebb dolga, de valójában semmi nincs lefutva.

A Manchester United-Juventus és a Sahtar Doneck-Manchester City találkozókra összesítve már 70 körüli tipp futott be a Hathárom usereitől, lássuk, hogy miben látják ők az értéket.

Vajon melyik angol klubóriás örülhet kedden?

Kétség kívül a nehezebb feladat a Vörös Ördögökre vár kedden, főleg annak fényében, hogy Mourinho fiai az utóbbi hat tétmeccsükből mindössze egyet tudtak megnyerni. A találkozóval szakavatott kollégánk, ’ivan’ már foglalkozott (ide kattintva olvashatjátok), lássuk tehát, Ti mit eszeltetek ki a Zebrák elleni BL-derbire.

Háromesélyes viszonylatban olvasóink a vendég sikert favorizálják – a tippek 57 százaléka a Juventus 2.5-et fizető győzelmére érkezett. Tetemesebb mennyiség érkezett továbbá a ’mindkét csapat lő gólt’ opcióra, ez is szépen fizet, jelenleg 1.9 körül mozog a legnagyobb külföldi bukik kínálatában.

Amennyiben a hazatérő Cristiano Ronaldo megrezegteti volt kenyéradójának hálóját 2.35-ös megtérülésre számíthatunk.

 

[2876464] 2018-10-23 21:00:00 Manchester United - Juventusx;

A City ott folytatja idén ahol tavaly abbahagyta, Pep Guardiola fiai minden fronton jól teljesítenek. A Sahtar sem panaszkodhat a formára, ráadásul otthon különösen veszélyes ellenfél, hiszen a harkovi Metalist Stadionban az utóbbi 20 meccsükből 16-ot behúztak és csak kettőt veszítettek el.

bet365

Olvasóink nem is írják le teljesen az ukránokat, hiszen csak 55 százalék vár vendég sikert és 36 százalék a 6-szoros szorzóval kecsegtető döntetlenben bízik. A   -nél 1.68-ért pakolható ’BTTS’ ennél az összecsapásnál is népszerű.

A Sahtart +3-as hendivel megtámogatva ’thom’ nevű felhasználunk az alábbi indoklást írta. "Nagyon túl értékelik a bukik ilyen hendivel a City csapatát. A Ukránok nagyon nehéz ellenfelek otthon, általában mindig szereznek is gólt. Szerintem ez a nap egyik ajándéka." Amennyiben igaza lesz 1.33-as megtérülésre tehet szert a   -ön .

Ti milyen tippekkel próbálkoztok a manchesteri klubok meccsein?

 

 

 

[2876551] 2018-10-23 21:00:00 Shakhtar Donetsk - Manchester Cityx;
megosztom