Olasz foci

Kár túlagyalni a forduló zárómeccsét

  • varin
megosztom

Mumusával találkozik a Sampdoria, de azért így is megéri a genovai gárdára fogadni.

   
Sampdoria Döntetlen Sassuolo
2.10 3.40 3.50

Sampdoria-Sassuolo mérkőzéssel zárul a 9. forduló a Serie A-ban, vagyis két meglepetéscsapat találkozik egymással a Luigi Ferrarisban. Vesztett pontok alapján mindkét gárda bőven tagja a felsőháznak, de a hétfő esti találkozójuk nem tűnik könnyen tippelhetőnek.

A genovaiak ugyan hazai pályán remekül teljesítenek, de volt néhány hete egy gyengébb szériájuk, amikor a Fiorentina-Inter-Cagliari trió ellen megálltak két pontnál és egy rúgott gólnál. Quagliarielláék ezt követően a SPAL és az Atalanta skalpját is megszerezték, és bizony a hazai hatékonyságukat látva nem véletlen, hogy favoritok a zöld-feketék ellen. Öröm lehet ráadásul a hazaiaknál, hogy hiányzójuk nincsen, így az igen hatékony Defrel-Quagliarella kettős kezdhet a csatársorban. 

Fotó: Digi Sport

Kezdő hátvédjét nélkülözi viszont De Zerbi mester, Rogeriót ugyanis a legutóbbi mérkőzésen kiállították. Ez lehet az egyik sebezhető pontja a vendégek amúgy sem túl acélos védelmének, mert bár Boatengék jól muzsikálnak az idén, a nyolc meccsen beszedett 14 gól azért nem kevés.

Az elmúlt években azonban meglepetésre dominálni tudta ezt a párharcot a déli kiscsapat, hiszen a Serie A-ban a tíz mérkőzésükből eddig a genovaiak csak 9, míg a vendégek 15 pontot gyűjtöttek. Az utolsó három mérkőzésüket egyaránt a Sassuolo nyerte, ráadásul a "BTS" is igen gyakori eredmény volt a felek között.

Noha a Samp hazai mérlege az elmúlt hónapokban tekintélyt parancsoló volt, idén csupán egyszer hozták le kapott gól nélkül a találkozójukat, ráadásul tavaly is többször kaptak gólt otthon, mint nem. Mindezek szellemében joggal várhatunk gólokat a genovai 90 perctől, ám mivel a BTS átlagszorzója igen alacsony (1.60 körül van a nemzetközi bukiknál), maradunk az overnél és reménykedünk benne, hogy nem 1-1 lesz a vége.

hatharom.com
2.5 gól felett
bet365 @1.80
[2846930] 2018-10-22 20:30:00 Sampdoria - Sassuolox;
270192

 

megosztom