NB I

2,50-es szorzója van a Fradi-Vidi kombinak

  • ivan

A Fradi és a Vidi is keleti túrára kel, a Haladásnak megint kinéz egy pofon, a fővárosban pedig rangadót rendeznek.

A Ferencváros felcsúti botlásával ismét nyíltabb lett a bajnokság, a Vidi a vesztett pontok tekintetében három pontra zárkózott, miközben a Haladás és a Diósgyőr a bajnokság harmada után is egyre mélyebbre süllyed. A hétvégén folytatódnak a küzdelmek, de mindössze három olyan párosítás van, ahol kettes szorzó alatt fizet a győztes kiléte.

1x2 -    
Mérkőzés 1 x 2
MTK - Újpest 2.20 3.25 3.15
Paks - Mezőkövesd 2.00 3.35 3.60
Debrecen-Puskás Akadémia 1.90 3.35 3.85
Haladás-Honvéd 3.25 3.15 2.10
Kisvárda-Vidi 5.25 3.90 1.65
Diósgyőr-FTC 6.00 3.50 1.50

Az MTK - Újpest találkozó a forduló egyik legjobb meccse lehet, hiszen mindkét csapat jó formában mondhatja magát. Augusztusban a kék-fehérek meglepték a lilákat, ám hiába tartják a bukik esélyesebbnek Torghellééket, ebben a párosításban nem kockáztatnánk a pénzünket a győztesre való fogadással.

A szezon egyik meglepetéscsapatának számító Mezőkövesd ezúttal Paksra látogat, ahol szintén egy háromesélyes ütközetre van kilátás. Bár a tolnaiak odahaza idén még veretlenek, a borsodiak kiválóan funkcionálnak ebben a szezonban, így nálunk inkább ikszes ez a találkozó. A remire egész pofás a szorzó is, kíváncsian várjuk majd a BTS és a gólszámos oddsokat is.

Furcsa egy csapat a Puskás Akadémia, hiszen három győzelmét a bajnokság három legjobb csapata ellen aratta, miközben a vele egy súlycsoportban lévő együttesek ellen nem sokra megy. A Debrecen hétvégén némi szerencsével csípte meg a három pontot a Paks ellen, és bár otthon még veretlen (3-3-0), az 1.90-es oddsban nem sok értékel látunk. A Felcsút az utolsó négy meccséből hármat meg tudott nyerni, láthatóan elindult felfelé, így szerintünk a Hajdúságban is jó lehet legalább az egyik pontra. Az X2 nem is fizet rosszul (@1.74).

A Haladáson egyelőre Horváth Ferenc kinevezése sem segített, szombathelyiek nem tudták megfogni a kulcspillanatokat a Vidi ellen, a fehérváriak pedig köszönték szépen, rutinból simán lehozták a meccset. A vasiak ezúttal is kemény menet vár, hiszen a jó formában lévő Honvéd lesz az ellenfél, ráadásul ebben a párharcban az utolsó hat meccset a Kispest húzta be. Királyban egy potya mindig benne van, szerintünk most sem ússza meg kapott gól nélkül, de a Halinak is menni kell előre, szóval itt a gólok körül szaglásznánk majd - természetesen az oddsok függvényében.

A Kisvárda - Vidi találkozón nem lehet kérdés a favorit, az 1.65-ös vendégszorzó pedig közel lehet a realitáshoz. Általában a magyar fociban ilyen alacsony szorzón nem nagyon éri meg fogadni győztesre, de egy bajnokaspiráns számára nem fér bele a hiba az újonc ellen, a 23 gólt kapó kisvárdai védelemnek pedig nagy falat lesz a fehérvári csapat.

A listavezető Miskolcra látogat, egy Diósgyőr - Fradi pedig mindig jó hangulatot hoz magával. A hírek szerint szép számú ferencvárosi szurkolósereg indul majd útnak Borsodba és hát gyenge szereplés ide vagy oda, a miskolci drukkereknek is az egyik leginkább várt meccs az évben. Hogy a lelátón melyik fél lesz az erősebb, az majd kiderül, mindenesetre a pályán egyértelműen a Fradi a favorit, még úgyis, hogy Rebrov kezei alatt finoman szólva sem remekel a gárda. A zöld-fehérek támadójátéka elég vérszegény volt Felcsúton, viszont Miskolcon már újra pályán lehet Lanzafame is. Nem gondolnánk, hogy még egy meccset lehoz rúgott gól nélkül a Fradi, míg a DVTK-nak a pontrúgások jelenthetik a legfőbb esélyt. Nálunk ez a meccs kettes, de ezen a szorzón nem nagy üzlet, így inkább az élőzés lehet az optimális megoldás.

2018-10-27;212
2018-10-28;212
268681