Spanyol foci

Össze-vissza változik az El Clásico szorzója - megőrültek a bukik?

  • varin
megosztom

1.55-ig ment le a Barcelona győzelme a Real Madrid ellen, majd hirtelen felugrott 2-re. Mutatjuk, miért!

Messi átírta az oddsokat - Fotó: Sky Sports

Egy hét múlva El Clásicót rendeznek Spanyolországban, a Barcelona a Real Madridot fogadja hazai pályán. A La Ligában ismét az élre álló katalán gárda toronymagas favoritnak tűnt és tűnik talán még most is, ám az elmúlt 24 órában a szorzók finoman szólva is őrülten vándoroltak. Ennek persze megvan az oka.

A     szorzói az El Cláscióra
Odds időpontja Barcelona Döntetlen Real Madrid
Szombat 12:00 1.66 4.00 4.50
Szombat 15:00 1.55 4.33 5.25
Vasárnap 00:00 2.00 4.00 3.20

Mint az látható, szombaton délutánra régen látott mélységekbe zuhant a szorzó, emberemlékezet óta nem volt olyanra példa, hogy a katalánok sikerére ilyen alacsony pénzt fizessenek a Real Madrid ellen. Ennek oka pedig a Blancók újabb kilátástalan játéka, amellyel 2-1-es vereséget szenvedtek hazai pályán a Levantétól. A fogadók érthető módon még jobban rámásztak a "H"-ra, ez pedig egy tizeddel lejjebb is vitte a szorzót

Jött azonban az esti rangadó, ahol is a Barcelona visszavette az első helyet a Sevillától, ám az örömbe jó adag üröm is vegyült. Lionel Messi ugyanis a találkozó 16. percében kartörést szenvedett, amely miatt három hétig nem léphet pályára. Ez a Real elleni bajnoki, valamint az Inter elleni BL-találkozót megelőzően különösen érzékeny veszteség, ám pánikra azért talán nincs ok a katalánoknál.

A szorzók viszont érthető módon elindultak felfelé és már kétszeres pénzt nyerhetnénk, ha a gránátvörös-kékek 2015 márciusa után ismét legyőznék otthon a Real Madridot.

Nem csak a Real, de az Inter elleni mérkőzés szorzói is jelentősen megnőttek, a milánóiak ellen 1.28 helyett már 1.50-ért lehet nyeretni Valverdééket.

Fontos napok következnek tehát mindkét oldalon, hiszen a hétközi BL-meccs mind a Barcának, mind a Realnak fontos, különösen annak fényében, hogy spanyol lapinformációk szerint Julen Lopetegui mester napjai erősen meg vannak számlálva a Real kispadján.

[2844544] 2018-10-28 16:15:00 Barcelona - Real Madridx;
megosztom