Olasz foci

Kihasználjuk a bukik irreális oddsait az olasz városi derbin

  • varin
megosztom

Az irodák szerint teljesen háromesélyes, szerintünk viszont nem. Íme a tippünk az Inter-Milanra!

   
Inter Döntetlen Milan
2.50 3.20 2.90

Derby della Madonnina, vagyis milánói derbi kerül megrendezésre vasárnap este az észak-olasz iparvárosban. Mindkét fél tele lehet optimizmussal, a jó forma okán abszolút nincs félnivalójuk, ám habár látszólag teljesen háromesélyes a találkozó, véleményünk szerint az oddsok irreálisan közel vannak egymáshoz.

Tény ugyan, hogy a Milan hét veretlen tétmeccsből érkezik, míg az Inter zsinórban hat győzelmet számlál, ám ennél azért valamivel összetettebb a képlet. Ott van például fontos tényezőként a San Siro gyepe, amely bár mindkét csapatnak hazai pálya, valójában azért erőteljesen kedvez a hazai feleknek.

Az elmúlt 12 évben bajnoki találkozókon mindössze négy "vendéggyőzelem" született, abból pedig csak egy kötődik a Milanhoz.

Ha pedig azt nézzük, hogy a 2005-ös milánói siker óta mi a helyzet az Inter pályaválasztásával, azt látjuk, hogy a kék-feketék durván dominálják a párharcot, a mérleg ugyanis 9-3-1.

[2846926] 2018-10-21 20:30:00 Inter - AC Milanx

Habár mindkét csapat sorozata nagyon jól fest, azért az Interé jobban megérdemli az elismerést, hiszen Icardiék olyan csapatokat győztek le, mint a Tottenham, a Sampdoria, a Fiorentina és a PSV, míg a Milannál csak egy Roma elleni 2-1 nevezhető nagy tettnek.

Ami a kezdőket illeti, a hazaiaknál várhatóan a 4-2-3-1, a vendégeknél pedig a szokásos 4-3-3 lehet a felállás, ha pedig sejtésünk beigazolódik, akkor a milánói derbi egy argentin gólpárbajjá avanzsál majd.

Spalletti csapatánál ugyanis az utolsó öt meccsén öt gólig jutó Icardi, míg Gattusóéknál az öt meccs, hat gól mutatóval bíró Higuaín találataiban lehet bízni. A fiatalabbik gaucho amúgy is nagyon szívesen futballozik a Milan ellen, hiszen az utolsó öt, városi rivális ellen szerzett találatból négyet is ő jegyez.

Mindezek szellemében mi egyértelmű, hogy az Intert favorizáljuk és kihasználjuk a fogadóirodák baráti szorzóit. A hazai sikert ráadásul Icardi-góllal megfűszerezve ajánlanánk, amellyel dupla pénzt kaszálhatunk az    különleges ajánlatának hála.

hatharom.com
Inter +0
bet365 @1.81
[2846926] 2018-10-21 20:30:00 Inter - AC Milanx;
270192
megosztom