Bundesliga

Dárdai vs Sallai - a Hertha eddig hibátlan otthon, jön a negyedik skalp?

megosztom

A Bundesliga szerelmeseinek kitörő örömére "magyaros" rangadóval folytatódik a bajnokság nyolcadik fordulója.

1x2    
Hertha Berlin Döntetlen SC Freiburg
1.85 3.50 4.50

Vasárnap 15:30-tól a Hertha a Freiburg csapatát látja vendégül a berlini Olimpiai Stadionban. Dárdai csapata remekelt eddig a szezonban és ha hazai statisztikáját 4/4 győzelemre javítja délután, akkor a Bayern Münchent visszaelőzve ismét a dobogón találná magát.

A képlet eléggé egyszerűnek tűnik ezen a párharcon, hiszen a fővárosi csapat eddig lehengerlően játszott a saját közönsége előtt és legutóbb a címvédő rekordbajnokot is megtréfálta. Milyen kárt tehet akkor egy idegenben küszködő Freiburg? A bukik szerint nem sokat, hiszen egyértelmű favoritnak hozták ki honfitársunk brigádját.

Jön a "magyaros" rangadó! fotó: Hathárom

Nehéz ezzel vitatkozni, elnézve a vörös és fekete mezesek idegenbeli mutatóit, hiszen Christian Streich fiai ugyan a szenvedő Wolfsburgot elcsípték, de a Hoffenheim (3-1) és az Augsburg (4-1) otthonában is csúnyán megégtek. Azt azért írjuk a számlájukra, hogy az összes túrájukon betaláltak eddig.

Trénerük a sajtónak a következőket mondta a vasárnapi ellenfélről és Dárdairól a párharcot megelőző interjúban. "Egyénileg is jobban teljesítenek ebben a szezonban a Hertha játékosai. (...) Önbizalommal teli utazunk Berlinbe, hiszen játszottunk mi is jó meccseket már.

Dárdai nagyon sikeres volt játékosként, és a személyisége is különleges. Sok tapasztalata van, egyfajta nyugalmat sugároz.

- mondta Streich, akinek a feladatát tovább nehezíti, hogy a csapat gólvágója, a tavaly 15 találatig jutó Nils Petersen továbbra is sérüléssel küszködik, igaz ez legalább légiósunk, azaz Sallai Roland malmára hajtja a vizet. A magyar támadó amúgy is kivívta már az edző bizalmát és minden jel arra mutat, hogy a kezdőcsapatban kap majd helyet.

Hiányzók tekintetében Dárdainak is főhet kicsit a feje, hiszen olyan fontos játékosok, mint a sziklaszilárd védők, Rekik, Stark és Torunarigha is lerobbantak és a Liverpoolból megszerzett középpályás, Grujics sem játszhat.

[2803764] 2018-10-21 15:30:00 Hertha Berlin - Freiburgx

Egymás elleni mérlegük viszonylag kiegyensúlyozott, tavaly két döntetlent játszottak a felek. Ha azonban az utóbbi tíz összecsapást nézzük, abból a Hertha csak egyet tudott behúzni, igaz hat alkalommal remiztek.

Mindent összevetve a Herthára kiszabott odds elég kecsegtető, hiszen Dárdai fiai idén már a támadásban is remekelnek, de mi ennek ellenére inkább a gólokra fogadunk. Főként a hazaiak megborult védelmére, valamint a Freiburg idegenbeli sebezhetőségére alapozva 'BTTS' opciót és egy parázs kis mérkőzést vizionálunk.

 

  •  Tipp - mindkét csapat szerez gólt @1.95     

 

[2803764] 2018-10-21 15:30:00 Hertha Berlin - Freiburgx;
268479
megosztom