Bulvár

Könnyű 1.50-szeres pénzt zsebelhetünk be Eminemmel

megosztom

Kevés esélyt látunk arra, hogy a "Killshot" című száma október végéig eléri a 200 milliós nézettséget Youtube-on.

Brutálisan debütált Eminem "Killshot" címe száma a Youtube-on. - Fotó: DetroitN

A híres detroiti rapper, Eminem szeptember 14-én feltöltött "Killshot" című száma felrobbantotta a Youtube-ot, ugyanis 24 óra alatt 38.1 milliós nézettséget generált, ezzel pedig a platform minden idők legnézettebb hiphop debütálását jegyezte. De az "all time" listán is az előkelő harmadik helyet foglalja el, ennél csak Taylor Swift “Look What You Made Me Do” slágere és a BTS "Idol' nótája produkált nagyobb nézettséget a feltöltést követő 24 órában. 

Eminem száma - amiben Machine Gun Kellyt oltja - immáron 161.5 milliós nézettségnél jár, az Unibet fogadóiroda pedig arra kínál piacot, hogy vajon a "Killshot" eléri-e a 200 milliót október 31-ig.

Ha a tendenciát nézzük, akkor vélhetően nem, hiszen egyre inkább csappan az érdeklődés.

Ugyan a matek kiadná, hogy megdőljön a 200 milliós határ, ugyanis az első napi bumm után a napi nézettségi átlag nagyjából 3.5 millióra jön ki. Viszont az elmúlt bő egy hétben már csak napi 1.6 körül van az átlag, tehát egyértelműen leszállóágban van. 

Ha azt nézzük, hogy a maradék 11 napban ilyen 37-38 millió körüli megtekintést kellene produkálnia, akkor átlagban közel duplája az utóbbi napokban hozott átlagnak. Ebből kiindulva ez erősen arra mutat, hogy nem lesz meg a hónap végére a 200 milliós nézettség. 

Zene - Eminem
hatharom.com
A "Killshot" eléri a 200 milliós Youtube nézettséget? - NEM
1.50 @    
Fogadási határidő: -
unibet
megosztom