Bulvár

Jön az újabb Royal Baby - ikreket szül Meghan Markle?

  • varin
megosztom

Harry herceg 37 éves felesége nem kizárt, hogy ikreket vár. Íme a fogadási kínálat.

Fotó: The Sun

Április után ismét Royal Baby-lázban ég Anglia és a sportfogadó közösség, nemrég jelentették be ugyanis, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle gyermeket várnak. A fogadók természetesen máris elkezdték bombázni kedvelt tippjüket, amely alapján úgy tűnik, Meghan Markle nem kizárt, hogy ikreket vár.

Ezt a bukmékerek és a fogadók leginkább arra a biológiai tényre alapozzák, hogy a kései 30-as, korai 40-es korosztályban lényegesen nagyobb az esély az ikrekre, márpedig Harry herceg felesége már 37 éves. A fogadókat is jelentősen megihlette ez a tény, hiszen 9-ről 5-re verték le a szorzót az egyik angol bukmékernél - számol be a furcsaságról a The Sun.

Ami a kisgyerek nemét illeti, egyelőre 1.90-1.90-ért lehet fogadni a két kimenetelre az    -nél, vagyis nem jöttek még elő a jól értesült informátorok, hogy irreálisan leverjék a szorzót.

A legnépszerűbb neveket illetően nem változott semmi az előző Royal Babyhez képest, ha fiú, akkor Phillip vagy Arthur, ha lány, akkor Alice vagy Diana lehet a poronty.

Habár első hallásra furcsa lehet, valójában egyáltalán nem ördögtől való a Royal Babyre fogadásokat kötni. Oldalunkon is nagy hagyománya van már az ilyen jellegű "elemzéseknek", hiszen 2015-ben igen nagyot kaszáltunk azzal, hogy William és Kate gyermeke lány lett, néhány hónappal ezelőtt viszont a fogadókat alaposan meglepte, hogy legújabb gyermeküket végül Louis-nak nevezték el, amelyre előzetesen több, mint 50-szeres pénzt kínáltak az irodák.

Vajon idén is egy underdog névre érdemes esküdni, mint például a Joffrey (501.00), a Donald (501.00), a Beyonce (501.00), a Tyrione (201.00) vagy a Kanye (201.00)?

megosztom