La Liga

A léket kapott tengeralattjáró megállítja a madridiakat?

  • varin
megosztom

A Matracosok győzelmében is van value, de találtunk egy ennél még erősebb tippet.

Nem mondhatnánk, hogy unalmas napjuk lesz a spanyol futball szerelmeseinek, hiszen egymás után pályára lép a Real Madrid, a Valencia, az Atlético Madrid és a Barcelona, ráadásul utóbbi kettő rangadót játszik, hiszen a fővárosiak a Villarrealhoz utaznak, míg a katalánok a listavezető Sevillát fogadják. Mi most az Atlético rangadójával foglalkozunk bővebben, de hamarosan a katalánon csúcsmeccsét is beharangozzuk.

   
Villarreal Döntetlen Atlético Madrid
3.80 3.10 2.15

Ami az Estadio de la Ceramicában esedékes 90 percet illeti, az oddsok alapján is látszik, hogy egyértelműen a Matracosok sikere várható. A tabellán hét pont választja el egymástól a két csapatot, ráadásul igencsak meglepő lenne, ha különösebben meg tudná nehezíteni a Sárga Tengeralattjáró az Atléti dolgát, hiszen a második legkevesebb gólt szerző csapat találkozik a La Liga legjobb védelmével. A hírek szerint a hazaiak mesterének, Javi Callejának már meg vannak számlálva a napjai, így szinte biztos, hogy egy szombati bravúr kell munkája megőrzéséhez, ugyanis ha az Atlético nyer, a Villarreal akár kiesőhelyen is találhatja magát a fordulót követően. Nem tűnik rossznak tehát az Atlético nyeretése némi biztosítással, azonban mi találtunk egy ennél is jobb tippet.

Fotó: Twitter

Nem lehet ugyanis azzal vádolni a feleket, hogy baráti 90 perceket játszanának egymással. Legutóbb márciusban találkoztak, akkor a lapok száma meg sem állt 10-ig, de mi most a Sárga Tengeralattjáró gyengélkedő tengerészeinek osztanánk ki kártyákat.

Az utolsó négy Villarreal-Atlético találkozón összesen 18 sárgát kaptak a sárga mezesek játékosai.

Ez ugye merőben magasabb átlag, mint a 2,5-ös határ, ráadásul idén sem fukarkodnak a lapokkal Calleja fiai, hiszen csupán hat csapat kapott náluk több lapot a bajnokságban.

A mérkőzés játékvezetője az a Javier Estrada Fernandez lesz, aki többek között a Vidi-Malmőt is vezette, ám ha spanyol meccsekről van szó, nem kell kétszer kérni, hogy nyúljon a zsebébe. Legutóbb az Eibar-Sevillán "csak" öt sárgát dobott ki, de az előtte lévő két meccsen például 13 sárgát és 2 pirosat mutatott fel.

A Villarrealnak legutóbb decemberben vezetett mérkőzést, ekkor egy győztes meccsen három sárgát kaptak a játékosok.

Mivel Atlético-sikert és paprikás hangulatot várhatunk a Ceramicában, ne legyünk meglepődve, ha feszültséggel teli 90 percet látunk. A 3 hazai lap ennek szellemében nem kéne gondot okozzon, ráadásul az odds is egészen korrektnek nevezhető.

hatharom.com
Villarreal lapjai: 2.5 felett
bet365 @1.72
[2844539] 2018-10-20 18:30:00 Villarreal - Atlético Madridx;
270042
megosztom