NB I

Value oddson tehetjük a kispestieket "otthon"

  • varin
megosztom

A két évvel ezelőtti bajnok az MTK vendége lesz, az odds viszont kifejezetten tetszetős.

   
MTK Döntetlen Budapest Honvéd
2.25 3.40 3.10

Végtelennek tűnő hosszú szünetet követően folytatódik az OTP Bank Liga, többek között egy fővárosi összecsapással. A Budapest Honvéd félig-meddig otthon játszik az MTK-val, hiszen hetek óta az Új Hidegkuti Nándor Stadionban futballoznak Baráthék, és ez a tényező is mondatja velünk, hogy kicsit elmérték a szorzókat a bukmékerek.

Az első kör zárásaként az NB I harmadik helyezettje tehát a másodikat fogadja, ám különösebben egyik csapat formája sem nevezhető lenyűgözőnek. A kék-fehérek az utolsó négy meccsükből csak egyet tudtak megnyerni, igaz, az az egy siker a bajnok Videoton otthonában egy 3-0 volt, ami azért önmagáért beszél. Kantáék remekül játszottak, szó sem volt arról, hogy kizárólag a fehérváriak motiválatlansága és lankadó figyelme okozta volna a kiütéses sikert, hiszen akár több is lehetett volna közte.

[2808975] 2018-10-20 17:00:00 MTK Budapest - Honvédx;5

Persze Feczkó Tamás együttesénél egyáltalán nem ritka az ilyen hektikus teljesítmény, hiszen az elmúlt hetekben a másik végletet is láthattuk: a Vidi legázolását megelőzően a Kövesd, Paks, Kisvárda trió ellen egy pontot szereztek csupán.

"A válogatott szünet ugyanúgy telt, ahogy a többi csapatnál, készültünk az előttünk álló feladatokra, mindenki becsületesen dolgozott. Következik a Honvéd elleni rangadó és úgy hiszem, jól sikerült a felkészülésünk. Ahogy a Videoton ellen, úgy most is nagy szükségünk lesz a szurkolóinkra, akik végigtombolták a felcsúti 90 percet és az egész évre elmondható, hogy velünk voltak az utolsó percekig. Szeretnénk itthon tartani a három pontot, de aligha lesz könnyű mérkőzés és biztos, hogy nüanszok fognak dönteni" - nyilatkozta Feczkó Tamás az MTK hivatalos oldalán.

Fotó: Facebook

Hasonló eredménysor mondható el a Honvédról, amely a Debrecen elleni sikert követően úgy szerzett három találkozón egy pontot, hogy gólt sem tudtak szerezni Supka Attila tanítványai. A rossz eredménysort végül a DVTK kínkeserves legyőzésével hagyták maguk mögött, de azért a játék még egyáltalán nem nevezhető gördülékenynek.

Újonc lévén tavaly nem találkoztak a felek, két éve viszont úgy nyert a Honvéd háromszor, hogy kilenc gólt is lőttek - igaz, az azért egy merőben más Kispest volt, Lanzafaméval, Rossival.

Mindezek ellenére mi keveselljük az MTK szorzóját, ez egy teljesen háromesélyes mérkőzés, így nem látunk okot abban, hogy ne bízzunk a vörös-feketék pontszerzésében ilyen oddsért.

hatharom.com
Döntetlen vagy Honvéd
bet365 @1.66
[2808975] 2018-10-20 17:00:00 MTK Budapest - Honvédx;
megosztom