Angol foci

Szinte fogadhatatlan a nap angol rangadója, de azért van jó tippünk

  • varin
megosztom

Finoman szólva is hektikus a Sheffield szezonja, így hazai pályán a Boro ellen távolról sem esélyesek a Baglyok.

A válogatott szünetet megelőzően elszenvedte első idei hazai vereségét a Middlesbrough, meglepetésre a Nottingham három ponttal tudott távozni a Riverside-ról. Downingéknak tehát alighanem jól jött a pauza, míg a túloldalon, a Sheffieldnek kevésbé. A Wednesday négy veretlen találkozóból érkezik, ám vaskos meglepetésre mostanság nem otthon brillíroznak.

   
Sheffield Döntetlen Middlesbrough
3.40 3.25 2.35

A Baglyok idei éve finoman szólva is hektikus. Miután három csalódást keltő eredménnyel indítottak, a következő három meccsen kilenc pontot szereztek, majd ezt követően csak idegenben tudtak nyerni. Noha hazai pályán még veretlenek, utolsó két meccsüket otthonuktól távol húzták be, ráadásul az Aston Villa és a Bristol City vendégeként. Egy valami azonban szinte állandó, nevezetesen a góldús, szoros mérkőzésen.

Forestieriék idén 12 meccsből 11-szer szállították a BTS-t és már hatszor játszottak 2-1-es mérkőzést, amelyből ötöt megnyertek.

Egyedül a Brentford vendégeként nem tudtak betalálni, de legalább egy gólt minden esetben kaptak is. Ez persze nem akkora meglepetés, a német iskolán nevelkedett Jos Luhukay bátor 3-4-3-at játszat fiaival, így a Wednesday mérkőzései rendre látványosak, helyzetdúsak.

Ugyanez talán kevésbé mondható el a pénteki ellenfélről, a Middlesbrough védelme ugyanis egészen az október eleji vereségig kiválóan tartotta magát. Az első fordulót követően tíz meccsen mindössze két gólt kaptak, ezért is volt meglepetés, hogy az idén nem túl acélos Forest három ponttal távozott a Borótól.

Fotó: Gazette Live

Nem gondolnánk, hogy különösen megviselte a vendégeket a hazai vereség, a másodosztály koronázatlan királya, Tony Pulis bizonyosan nem hagyta a játékosainak, hogy túl sokat foglalkozzanak a kisiklással.

Új hiányzó egyik oldalon sem lesz, a Wednesday maródiai már régóta nem bevethetőek, míg Pulis legjobb csapatával utazhat el a Hillsborough-ra.

A bukik nem túl meglepő módon nem várnak gólzáporos találkozót, amelyet a Boro remek védelme alá is támaszt. Mindazonáltal a Baglyok bátor futballja azt mondatja velünk, jó lesz a Sheffield legalább egy gólra a feljutást megcélzó ellenfelével szemben, és bár az overre nem mernénk voksolni, azért nem lepődnénk meg, ha a szokásokhoz híven ez a Wednesday-meccs is 2-1-es végeredményt hozna valamelyik oldalra.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
bet365 @1.83
[2791478] 2018-10-19 20:45:00 Sheffield Wednesday - Middlesbroughx;
267981
megosztom