Sportfogadás

Pénteki tippdömping a fórumban és a blogban

Teljes erőbedobással dübörög a sportvilág, így fórumozóink és bloggereink is megosztották tippjeiket a hétvégére.

Kezdjük a sort népszerű bloggerünkkel, 'bjani55'-tel, aki pár nap pihenő után péntek estére az olasz Serie B mérkőzését pécézte ki magának. A negyedik helyen álló Spezia a listavezető Pescarát fogadja a 8. forduló nyitómérkőzésén. A Pescara még veretlen, a Spezia pedig még nem játszott remit, ám bloggerünk mégsem a végeredményre, hanem inkább a gólokra fogad. Ha kíváncsi vagy a 2.10-es szorzós tippre, akkor látogasd meg a blogot!

Szerencsére fórumunkban is zajlik az élet rendesen, így bizony érdemes ellátogatni néhány tippért vagy ötletért. A főként (magyar) kosárlabdával foglalkozó 'Zozinho19' a Kecskemét - Pécs pénteki bajnokit vette górcső alá, majd egy tisztes elemzés végén a győztesre megálmodott tippjét osztotta meg mindenkivel. A tipp szinte az összes fogadóirodában megjátszható, a szorzó pedig 1.80 körül mozog.

A teniszszakértőként ismert 'Bitmap' fogadási naplójában több ígéretes tippet is publikált a pénteki napra, a napi menüből a Gasquet - Struff, Monfils - Pospisil és az Edmund - Ivashka párosításokat szemelte ki. Bitmap a tőle megszokott igényességgel tálalta tippjeit, amelyeket itt tudtok megtekinteni.

Ingyenes tippekből tehát pénteken sem lesz hiány a hatharom.com-on, hiszen a 'Tippek' oldalunkon a Logibet tippmestereinek választásai közül lehet szemezgetni, míg szerkesztőink jóvoltából a Frankfurt - Düsseldorf és a Sheffield - Middlesbrough bajnokira találtok beharangozót és tippötleteket.

Nincs más hátra, mint előre, azaz jó tippelést és sok sikert mindenkinek a hétvégére!